Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postarałeś się jak zawsze.

10/10. Redaktor z Ciebie wyrośnie zajeb**** ;*

Plusik mordeczko :D

2m490fo.jpg

• Sponsor
Napisano

Nesco ja nie mam zamiaru nic po Tobie poprawiać, więc nie wiem czemu wspomniałeś o Mnie tymi słowami na końcu gazetki, ja tam Ci kilka propozycji dawałem, ale to było na tyle. Ja wiem, że ta gazetka jest w 100% napisana przez Ciebie, więc next razem nie musisz o tym wspominać. Troszkę Mnie zdenerwowałeś , ale tylko troszkę, bo ja mówię nic bym tu nie zmieniał, ewentualnie czcionkę. Plus dla Ciebie.

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano

Gazetka nie przypadła mi do gustu niestety, estetycznie nie powala, porozrzucane z miejsca na miejsce... 4/10

Gość ferstel
Napisano

A ja Ci powiem że ładnie nawet wyszło :) Wszystki ładnie uporządkowane jak i wszystko estetycznie opisane. 10/10 xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie