Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powiem ci, że byłem redaktorem przez 4 lata, do tego co robiłem nie porównam tego co ty zrobiłeś jest to praca doskonała, dobrze dobrana kolorystyka, składnia zdań jest zajebista, odpowiedzi na pytania są dłuższe, (jak są krótkie to wywiad nie ma w ogóle sensu), gdy ja robiłem wywiad dodawałem obrazki, itp. Oceniam twoją pracę na 9/10, ponieważ dodałeś tylko zdjęcie, jedną graficzkę, i dobrze to opisałeś ;-) Pozdrawiam.

Napisano

Ogólnie wywiad na bardzo wysokim poziomie (zresztą jak zawsze xd). Estetyka zachowana do samego końca, kolorystycznie również nie ma się do czego przyczepić, ciekawe pytania, jak i odpowiedzi :) 

No co tu się będę rozpisywał, skoro nie ma się do czego przyczepić...  ;(

Leci "+" dla Was i tyle w temacie, dobra robota!  <like>

• 9 miesięcy później...
  • 1 miesiąc później...
  • 5 tygodni później...
  • Sponsor
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Archiwum ForumTematy Archiwalne"

do

"Strefa TwórczaRedakcja CSowiczeArchiwum".

giphy.gif

giphy (2).gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie