Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick:Tobiasz

Serwer:COD 401lvl
Nick admina:Arystoteles
Data i godzina:Nie wiem :/
Link do Twojego bana:Probuje wejsc na strone z banami lecz nie da rady :/ ani przez forum ani przez link od Rumcajsa.

Link do HTLV:Nie mam . . .
Opis sytuacji:Oddałem konto Matoxowi  :P sam grać nie mogłem uznałem iż to będzie dobre rozwiązanie nie aktywności a wykupionych wcześniej usług... Po jakimś czasie wchodze dostaje bana za AB :/ nie wiem o co chodzi strasznie sie zdziwiłem i wchodziłem pytałem ludzi czy wiedza za co ban w koncu sie dowiedzialem o tym iz to przez Matoxa... (Wgl zanim dostalem 1 AB wykupilem premke ://///) Tak wchodziłem co jakiś czas na server wiedząc iż dostane bana ale wchodziłem by porozmawiać i oczywiście pograć by nie marnowały się bynajmniej moje ciężko zarobione pieniądze . . .  
Dodatkowe informacje: Jestem w stanie kupic steam w pozniejszym czasie. . . tak to na czas nie obecnosci brata moge grac na jego  :P Lecz mam tam Klatki straszne wolal bym NON STEAM... :( Prosze przemyślcie to dajcie mi . . . Chodz to nie ja dostalem bana. . .  szanse...  :)

I TAK WIEM MAM 9 Atywnych ale czy to z tego powodu nie moge dostac UB?;/ Bo co bo wchodziłem ??;/ BEZ SENS. . .

Prosze by kto inny sie wypowiedział i nie sugerował się niczym tylko spojrzał jak normalny człowiek . . .

Alvaro Tak wchodze na serva... przynajmniej raz dziennie nwm czemu ale zmienia mi IP i juz nawet zapominam o tym. . . Jednoczesnie sprawdzam JAK ADMINI robią gdy mnie widzą. . . Dzis potrafilem przegrac 2/3 mapy pod okiem Robcia ktory nic nie robil chyba ze inny admin byl . . . Dopiero gdy wszedl inny dostalem bana... Ale Wytłumacz mi co ja złego robie w tym ze wejde:/ chodz i tak dostane bana czy ja nwm niszcze server?? wygrażam się? zachowuje się nie stosownie? :/ nie chce tylko wejsc po strzelać i wrócić do życia. . . A i odwoływać to się odwoływałem u samego Rumcajsa:/ no w sumie próbowałem i mówił o forum mialem problem z hasłem ale dziś się uparłem i jestem i to robie . . .
Edytowane przez TobiaszStcE
Napisano

To prawda, Tobiasz oddał nick graczowi "MaToX". MaToX na nicku Tobiasza dostał perma za czity. Odwoływał się, ale podczas  trwania jego tematu na forum wszedł na aktywnym banie. Prawdziwy Tobiasz chyba o tym nie wiedział i wszedł na serwer i dostał parę razy bana. Ale Ty też nie jesteś święty. Dałem Ci chyba 2-3 bany, a ty dalej wchodziłeś na aktywnym. Mówiłem Ci, abyś się od tego odwołał, ale nie robiłeś tego i dalej grałeś. Jak dla mnie ciężka sytuacja do rozwiązania, kupno steama może będzie jakimś rozwiązaniem, ale wątpię. 

04.09.2016 - 100 postów.

Napisano

A od kiedy jest możliwość przekazania sobie konta ?
UB nie otrzymasz i kolejne odwołania będą skutkowały warnami na konto.

Wbiłeś na aktywnym i tyle.

Temat zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

gracz_zbanowany.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie