Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane 1 temat na rok w tym dziale

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, grałem na wielu sieciach które posiadały Strefę administracji taką jak tu ale coś się działo w tym kanale były jakieś pytania, dyskusje, a tu co jest? Waszym zdaniem ten dział funkcjonuje prawidłowo jak na Ogarniętą administracje. Są sprawy które można tutaj umieszczać, I komentować z admimami opiekunami i resztą. Bo ja jakgbym widział taki dział w którym tylko panuje zero aktywności to ja bym usunął go , jesteśmy administracją my wszyscy współpracujmy.

Napisano

Witajcie, grałem na wielu sieciach które posiadały Strefę administracji taką jak tu ale coś się działo w tym kanale były jakieś pytania, dyskusje, a tu co jest? 

Tutaj są poruszane ważniejsze rzeczy niż "Pokaż penisa to dostaniesz lajka" więc nie pisze tu nikt często. Jak chcesz coś popisać ważnego tutaj i uważasz za ważne lub średnio ważne to możesz temat napisać nikt ci nie broni. 

Są sprawy które można tutaj umieszczać, I komentować z admimami opiekunami i resztą. Bo ja jakgbym widział taki dział w którym tylko panuje zero aktywności to ja bym usunął go,.

No czekamy na propozycje "co można" oprócz ogłoszeń. 

jesteśmy administracją my wszyscy współpracujmy.

Tutaj mógłbym trochę podyskutować ponieważ Administracja nie napierdala na siebie skarg co 10 minut jak współpracuje.  (Tak można tu przeklinać) 

Poza tym jest więcej niż jeden dział 

OtObqCQ.png

• Sponsor
Napisano

Kaukaz jeżeli jest jakaś ważna sprawa albo temat to ktoś z "Administracji" na pewno tu to napisze, zaś jeżeli Ty masz coś ważnego lub jakieś uwagi czy propozycje zawsze możesz to napisać, przecież nie będziemy napierdzielać tematami "które nie mają najmniejszego sensu", tylko jak jest ważna sprawa to wtedy jedziemy z tematem. 

giphy.gif

giphy (2).gif

• 4 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Brak dalszego zainteresowania.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 9 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie