Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Cześć i czołem wszystkim ludziom którzy to czytają. Nazywam się Patryk, mieszkam w Łodzi no i mam 17 wiosen. 

Jestem osobą odpowiedzialną jak na swój wiek, wyrozumiałą, szczerą, ambitną, miłą, uprzejmą, pomocną i za razem radosną. 

Lecz jak każdy z was mam czasem swoje humorki i serio potrafię być mega chamską osobą. Ale ciężko mnie doprowadzić do takiego stanu więc tej wersji mnie raczej nie zobaczycie. :P Interesuje się mega, ale to mega muzyką, w sumie wszystkim co z nią związane, od czasu do czasu napiszę jakiś tekst, czasem to nagram i wrzucę w sieć żeby mieć ' fanki xD ' A tak poważnie mam zamiar zabrać się w końcu za robienie muzyki i trzepać z tego małe sianko na swoje potrzebny, ale jak wiecie nie jest łatwo wybić się w dzisiejszych czasach więc wszystko małymi kroczkami do celu. :D Prócz muzyki lubię pograć sobie w cs'a sporo czasu tracę na te gierkę, zamiast uciekać z kumplami przed niebieskimi to siedzę i piszę z wami. :D Na co dzień uczęszczam do liceum wieczorowego ( szkoła 2 dni w tygodniu ) 

W sumie nie wiem co jeszcze mogę napisać więc jak masz jakieś pytanko to wal śmiało w komentarzu na dole - odpowiem na wszystko. :P

Łapcie jeszcze fotkę z przed kilku dni żebyście wiedzieli jak wygląda koleś który podaje się za " dembo " na forum. :D post-25532-0-67091700-1474573297_thumb.jpg

81978589712205148021.jpg

Napisano

Bardzo się ciesze ale od tej tęczy rzygać mi się zachciało. Witaj człowieczku <yyy>

Jestem osobą odpowiedzialną jak na swój wiek, wyrozumiałą, szczerą, ambitną, miłą, uprzejmą, pomocną i za razem radosną. 

Ale do tej odpowiedzialnej osoby reszta epitetów tak? bo jak nie to masz na imię Patryk i jesteś dziewczyną? boodm

Lecz jak każdy z was mam czasem swoje humorki i serio potrafię być mega chamską osobą

Czyli jesteś mało stabilny emocjonalnie? Dzięki za ostrzeżenie. 

A i oczywiście dzięki za fotke - twarzy nie widać - bo po co... ale fajny masz model telefonu <kupa>

Co za pokolenie <ufo>

Napisano

Bardzo się ciesze ale od tej tęczy rzygać mi się zachciało. Witaj człowieczku <yyy>

Ale do tej odpowiedzialnej osoby reszta epitetów tak? bo jak nie to masz na imię Patryk i jesteś dziewczyną? boodm

Czyli jesteś mało stabilny emocjonalnie? Dzięki za ostrzeżenie. 

A i oczywiście dzięki za fotke - twarzy nie widać - bo po co... ale fajny masz model telefonu <kupa>

Co za pokolenie <ufo>

Pokolenie w miarę okej, ale Twoje krytyczne i mało zabawne wpisy są superancko słabe. :D 

81978589712205148021.jpg

Napisano

Pokolenie w miarę okej, ale Twoje krytyczne i mało zabawne wpisy są superancko słabe. :D

Po to są krytyczne by nie były "dobre" a szczególnie śmieszne. 

// Jak mi Evix warna wlepisz to ci go własnoręcznie włożę w tyłek :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie