Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomyśleć, że ja Cię przyjąłem na redaktora. Znam Cię, więc pewnie skumałeś, kto to pisze. Trzymaj się ShadoOw. Cieszę się, że nie zmarnowałeś tej szansy i poprowadziłeś redaktorkę tak daleko. Kiedyś też sam byłem, ludzie rezygnowali, ja długo potrzymałem. Cieszy mnie widok, że jednak tak daleko to doprowadziłeś za mnie.

@Songo ♥

Napisano

Powodzenia jesteś według mnie nie zastąpionym modkiem i opiekunem redaktorów, co to się dziś dzieje najpierw nesco teraz ty ehh. Powodzenia wpadnij czasem.

Napisano

Powodzenia kolego w każdej dziedzinie... 3- maj się tam... :((  :((

Ps. Byłeś nie zastąpiony... :D

"Prawdziwa wiedza na zawsze pozbawia człowieka pewności, czego by ona nie dotyczyła"

Maks Frai abbadon-header-768.png

Napisano

Chyba kpisz :( Ale jeżeli musisz to nie będziemy Cię zatrzymywać. Powodzenia w życiu prywatnym, i wiesz że mamy kontakt :*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie