Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Rezygnacja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rezygnuję z J@ ponieważ nie mam czasu i nie będę ukrywał że już wszystko powoli mnie znużyło i zamiast cieszyć to bardziej denerwuje. Wrócę jak będę miał dużą ochotę znowu do pracy(zresztą nigdy nie uważałem forum za prace tylko moje hobby i nigdy tutaj nie wchodziłem dla przymusu) bo narazie jest ona bardzo mała(jak są obydwa powody na raz to już jest the end) Nareszcie nie będzie żadnych gróźb, 100 razy dziennie pomocy:D Chcę tylko zasłużonego i zróbta mi jakiś kanał vip tylko o tyle proszę ^^ Emeryturka kurde:D Chyba wszystko napisane więc to tyle:D

Napisano

Dziękujemy za wszystko, co dla nas zrobiłeś, za te miesiące użerania się z nami :D

Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zawitasz w naszej EKIPIE :*

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

• Sponsor
Napisano

Mordeczko teraz mamy obydwaj takie same kolorki! Życzę Ci dużo Zdrówka jak i sobie xd wpadaj na beszty czasem ja SB :)

giphy.gif

giphy (2).gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie