Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Opis: Witajcie. CS:GO, Firefighters 2014! 
Jak wiemy platforma steam nie jest nielegalnym oprogramowaniem, więc wystawiam to tutaj. Sprzedam konto Steam z dwiema grami. CS:GO - (Counter-Strike: Global Offensive) Co byś postrzelał sobie w Rosjan, Ukraińców i inne tego typu dziwactwa! Na koncie jest również gra Firefighters 2014 - Abyś poczuł się jak prawdziwy strażak PSP, biegasz, psikasz wodę, ugasisz pożar, dostajesz awans i masz uśmiech na dwa miesiące z góry. W portfelu steam jest 0,04, więc możesz sobie kupić skina nawet. A właśnie! W ekwipunku są skiny przedstawione na zdjęciach niżej. Jak widać strzelałem jak głupi przez 3 dni i 3 noce, i zabiłem prawie 1 tysiąc tego Cyka Blyat i innych pasikoników. Oferta w pełni poważna! M4A1 Jak widać prawie 5$, AK47- 2,50$, Glock-18 - 2,50$ jak przeliczymy to na złotówki to mamy na chleb, i jeszcze jakiś pasztet co by nie zgłodnieć. Władowałem w to konto, a teraz je sprzedaje i nawet się uśmiecham, bo tyle tam krwi zostawiłem, to aż szlag trafia człowieka, że ten Rosjanin dalej biega i krzyczy "Fuck Putin" Polecam i zapraszam do kupna! Warto dodać ceny owych gier! CS:GO 13,99$ - Nie mylić ze złotówkami, to euro! Firefighters 2014 - 20,00$ ! - Również euro! Moja cena nie podlega negocjacji, oczekuje tylko 60 złotych, a Ty możesz na tym zarobić!

Cena: 60 złotych, tylko przelew. Już wyjaśniam! Mogę dać Ci skan dowodu, konta, legitymacji, czego chcesz. Ale nie chce PSC, doładowań.Tylko i wyłącznie interesuje mnie PRZELEW!  Nie interesuje mnie scamowanie, sprzedaje to konto, bo nie mam siły już grać w jedno i to samo. "RASZ BI, GOŁ LONG" To już nie dla mnie. Mogę sprzedać to przy Policji, CBŚ, Straży pożarnej, miejskiej jak chcesz. Ale po prostu sprzedać przelewem. 
Płatność: Only Przelew do banku BZWBK. 
Kontakt: Facebook - https://www.facebook.com/Majorek97 bądź tutaj. 
Allegro (nie wymagane): 
Zdjęcia: 

bez-tytulu.jpg

bez-tytulu2.jpg

skin-1.jpg

skin-2.jpg

skin-3.jpg
Edytowane przez PyzateKK
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie