Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Skarga na gracza "SoczekAkaHead"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mój nick:
Nick oskarżonego: 
SoczekAkaHead
Godzina i data zdarzenia: 21:00-22:00  17.10.2016
Opis sytuacji:

Witam, mam problem z pewnym graczem o nicku "SoczekAkaHead" gdyż nie wykonuje on celi mapy

post-26321-0-38339800-1476733204_thumb.png

-Zabija granatem (byliśmy sami na mapie) który jest dla zombie żeby zatruć jedną lub kilka osób zwanego "Toxic Granade" czy coś w tym stylu.

Nie chodzi mi o to że używał go od czasu do czasu tylko cały czas mnie z niego zabijał gdy tylko miał okazje, nawet pisałem do niego aby nie rzucał go bo to nie ma po prostu sensu

ale on i tak swoje. Ma on chyba WH ponieważ gdy schowałem się to on zawsze mnie znajdywał.

Edytowane przez MiFu
Napisano

To nie są dowody.
Jeżeli nie wykonywał celów mapy powinieneś dać dowód w postaci demka z hltv lub nagrane demko przez siebie.

Skargę odrzucam.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | ZombiePlague - 80.72.41.158:28011[ZP] Skargi na admina/gracza"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie