Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, wpadłem na taki pomysł żeby urozmaicić wywiady, otóż przed chwilką wpadł mi taki nie typowy pomysł i w sumie dosyć oryginalny, chodzi po prostu o to żeby wywiady przeprowadzać w formie "dźwiękowej" a nie "pisemnej" w sensie, redaktor zaprasza osobę do wywiadu na TS3/Skype i nagrywa cały wywiad, po prostu zadając pytania a osoba zaproszona odpowiada, później jakiś upload np. YouTube i na forum śmig, propozycja oczywiście w miarę możliwości redaktorów oraz osoby odpowiadającej ale myślę że byłby to zajebisty pomysł ^^
Pozderki :3

ezgif.com-gif-maker.gif.40bb5501688932e0061ef8d030674af8.gif

• Zasłużony
Napisano

Myślałem o tym i doszedłem do wniosku, że jest to raczej zbędne. Niektórzy mogą mieć za plecami krzyczące dziecko lub inne odgłosy gospodarstwa domowego i to by mocno przeszkadzało. Druga sprawa jest taka, że gdyby wynikły problemy to trzeba by robić wywiad od początku. Dam wam taki przykład: dziś kolejna osoba udzielała mi wywiadu, problem pojawił się gdy długo nie otrzymywałem od niej wiadomości. Po 30 minutowej przerwie okazało się, że odpowiedź była zbyt długa i komunikator gg nie przesłał jej do mnie. A pomiędzy tym było jeszcze sporo tekstów w stylu "a teraz doszło?" itp.  Dochodzi jeszcze problem słuchawek. Nie każdy je ma, a co za tym idzie używa głośników zwykłych lub wbudowanych w laptopie. Gdyby robić z nimi wywiad to byłoby mocno słyszalne echo własnych słów.
Pisemny wywiad jest o tyle lepszy, że możemy go poprawić i do tego czytelnicy mają czas aby na spokojnie przetrawić niektóre słowa w umyśle. 

edit. Myślę, że skoro redakcja w osobach mnie oraz pomysł zdecydowanie odrzuca to temat można uznać za rozwiązany.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Napisano

Localhost, byla juz taka propozycja tylko nie mial kto wdrozyc jej w zycie. Drenn - wywiady mozna obrabiac, montowac itd :P

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Napisano

Ta opcja kompletnie dla mnie nie wchodzi w grę. Ja nie jestem zwolenniczką takich wywiadów. Nie jest mi to czasami na rękę bo różnie u mnie w domu bywa. Czasami może "urwać" neta w niespodziewanej chwili. Bądź ktoś do mnie przyjdzie typu np. Moja mama ostatnio złożyła mi niespodziewaną wizytę. Niektórym aż mikrofon trzeszczy jak się z kimś rozmawia. Dużo jest takich powodów.

ddnxb19-1177b5ba-b62f-4a05-915c-461742245466.gif

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona.
Nie zapomnij zapraszać na CSowicze.pl swoich znajomych :)

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 8 miesięcy później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Sprawy ogólneSprawy dotyczące forumPropozycje i uwagi na temat CSowicze"

do

"Sprawy ogólneSprawy dotyczące forumArchiwum".

46eb1ed9cbe7d5fa853e8ae5bd972479.gif

Przeczytaj Regulamin!

arrow_state_grey_right.png

Odwiedź mnie!

W razie problemów, napisz do mnie!

Zobacz moją galerię!

Reklamuj naszą sieć innym!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie