Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Mleczko ;3
Nick oskarżonego:Terrorystka 

Godzina i data zdarzenia:20:28 07.12.2016
Dowód:http:http://www70.zippyshare.com/v/G9tGDngh/file.html
Opis sytuacji: Siedziałem Sobie na tsie z "kolegami" graliśmy w metka była z nami na tsie oskarżona osoba, miałem lekceważący stosunek do niej lecz nie wiem za co dostałem bana ponieważ w ogóle się do niej nie odzywałem.Jak widać na screenie powodem było pomogę wyjść ..

Napisano

Weź nie rób z siebie teraz nie wiadomo kogo było na kanale kilka osób i widziały twoje zachowanie. Walisz do mnie testami i to nie od dziś przypominałam Ci kilka razy, że masz wyjść lecz tego nie zrobiłeś więc postanowiłam Ci pomóc. Dobrze wiesz, że mnie denerwujesz swoją osobą gdy robisz z siebie cwaniaczka i chcesz pokazać co to nie Ty. Tyle w temacie nie upokarzaj się bardziej :)

Napisano

wiesz co mnie to obchodzi że ty mnie nie lubisz? no własnie a po drugie nie będę wychodził z kanału bo ty tak chcesz.. Mam to gdzieś że ty powiedziałaś żebym stąd wyszedł jak ja nawet tam z Tobą nie gadałem ;)

Napisano

No i co z tego, że ze mną nie rozmawiałeś byłeś u mnie na kanale i powinieneś zrobić to o co Cie proszę czyli opuścić mój kanał na którym nie siedziałeś sam tylko z chłopakami aczkolwiek Czoklet też się wkurzył na Ciebie i poszedł razem z Izconem także nie wiem o jakich kolegach mówisz. A no i jeżeli nie będziesz wchodził z kanału a będziesz na którymś z moich kanałów będę Cię banować. Nie będę wysłuchiwać Twoich głupich tekstów.

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Skarga odrzucona.
Nie zapomnij zapraszać na serwer swoich znajomych oraz nieznajomych :)

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie