Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z góry prosiłbym o nie zamykanie tematu :)

Otóż tak jak w temacie pochwalcie się czym jeździcie :) I prosiłbym o nie wymyślanie i nie wstawianie zdjęć z neta :P

To ja zaczynam :P

I6stShN.jpg

Ev6ad4t.jpg

Kotek całkiem przyjemny w prowadzeniu ale moc 130KM zdecydowanie mi nie wystarczała więc zostało sporo zmienione :) do oryginalnych koni doszło 53 i w tej chwili autko jest sporo żwawsze :) Co do planów to zamówione mam już nowe felgi na lato, w pracy odlałem tuleje poliuretanowe do wahaczy i oczywiście w planach na lato sprężyny obniżające bo na razie troszkę koza  :)

HxTrBmY.gif

906jim.gif

Nick pod jakim znajdziesz mnie w grze:

Wujek GoGi | pokaz to na LANie

Zapraszam na sewer Only DD2 KLASYK i życzę miłej gry!

Snap: siwety95tdw Insta: swiety95shayba

Napisano (edytowane)

MPK-Wroclaw-wybralo-najlepszych-motornic

Volvo_7700_in_service_for_MPK_Wroc%C5%82

Volvo 7700 – niskopodłogowy autobus miejski, produkowany od 2003 roku przez szwedzką firmę Volvo. Model ten jest produkowany w fabryce firmy Volvo Polska we Wrocławiu. Volvo 7700 powstaje również w odmianie zasilanej gazem CNG – Volvo 7700 CNG oraz hybrydowej Volvo 7700 Hybrid.

P.S Ma "kopyto" xD

Edytowane przez RozgSzeFka

rozgszefk_asxeasa.png

Napisano

post-2401-0-87958300-1489335216_thumb.jpg

Nazwa bryki:

Ukraina

Oczywiście jest na gaz i ma cyber dach. Da się nim jeździć bokiem. Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Napisano

Moja piękność odebrana od mechanika :D

Wpakowane w nią jest bardzo dużo, za dużo kasy żeby to wszystko zliczyć. Począwszy od lakiernika, po lampy, felgi, audio, wymiana skrzyni biegów, gwint, nakładka, wymiana foteli na sportowe. Wyczyszczona pod maską - sama tego nie robiłam xD i wiele innych cennych rzeczy, które mi mechanik zrobił za co jestem mu ogromnie wdzięczna bo auto teraz chodzi jak talala.

FNbp6qk.jpg?1

A tutaj z kolei mojego faceta jeszcze zimą, nie mam zdjęcia aktualnego, bo w tej chwili jest u lakiernika. Wymieniamy zderzak, będzie założona nakładka z przodu. I być może spoiler z tyłu, jak się da w końcu namówić. xD  Autko jest obniżone o 4 cm (nie będzie miało gwintu jak honda). W planach jest również wymiana felg na 17. (na zdjęciu są zimowe) oraz będą nakładki czerwone. W środku wymiana jest całego audio, dodane są cykacze, głośniki z tyłu i z przodu oraz wzmacniacz z regulowanym basem i tubą.

i7IZd5L.png

Oba samochody przyszykowane są pod zawody, które odbędą się za dwa tygodnie w Poznaniu na MotorShow, zachęcam gorąco do obejrzenia ich w Poznaniu :P

Honda eg5 jest przyszykowana pod strefę aut modyfikowanych, natomiast mazda 323f jest typowo samochodem przyszykowanym pod strefę audio 2k ;)

Za tydzień oba startują również na spocie niedaleko Poznania, pewnie będzie relacja na fp. :P

fvjGhwM.jpg?1

Tutaj krótko, kawasaki ninja. Chwilowo nie użytkowana, ponieważ muszę wymienić kilka rzeczy, ale myślę, że za 2 tygodnie sobie będę mogła śmigać <3

Tutaj z kolei Yamaha Fazer, miałam okazję na niej śmigać i całkiem przyjemnie się na niej latało. Akurat to jest motocykl mojego brata, Ja niestety na tym bydlaku nie mogę jeździć :P

WmTNfrd.png?1

ddnxb19-1177b5ba-b62f-4a05-915c-461742245466.gif

• 2 miesiące później...
Napisano (edytowane)

Ja takim cudeńkiem sobie popylam :) wlozylem w niego naprawde sporo kasy (mechanika,wyglad zewnetrzny/wnetrze) ale mysle ze jako tako sie prezentuje :)

jak ktoś jest zainteresowany to tutaj jest profil samochodu: http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?f=33&t=59735

03719b8b0a8d08fa.jpg

Edytowane przez Haszeer

aecf4912246ed990.png

• 2 miesiące później...
Gość ferstel
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: /cl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie