Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

8I2NzDT.png

YNtYk4D.jpg

meHT8KC.png

Jego gatunek to dramat, która swoją premierę miała w 2015 roku, dokładniej we wrześniu. Jest to produkcja Stanów Zjednoczonych wyreżyserowana przez Antoine Fuqua. W obsadzie bierze udział Rachel McAdams - jest jedną z dobrych amerykańskich aktorek, która ma na swoim koncie masę filmów. Jej partnera filmowego gra Jake Gyllenhaal, który jest główną postacią w całej opowieści. 

Czy ciężką pracą można osiągnąć, wszystko czego można oczekiwać od życia? A no można. W całej ekranizacji Jake jako Billy, pokazuje, że życie boksera nie należy do łatwych. Pomimo przeciwności losu, które go spotykają postanawia wrócić na szczyt i odzyskać to co najcenniejsze w życiu jest.

I5wpFOu.png

Tym razem ona będzie krótka, ale treściwa. 

Jeżeli spotkało was w życiu coś złego, nie polecam oglądać tego filmu.

Ja, jako kobieta uważam, że film jest bardzo emocjonalny i wzbudził we mnie wiele negatywnych chwil, których doświadczyłam. Jak dla mnie jest to wyciskacz łez, ale w mojej ocenie jest on bardzo dobrze i wręcz profesjonalnie nakręcony. A jednak ! Trzeba przyznać tutaj pozytywną ocenę. Jeżeli interesujecie się sportem, a szczególnie boksem to jest on dla was. W sednie tego filmu nie ma tylko pozycji ruchu i dynamiki sportowego widowiska, ale jest ukazane życie człowieka, który ma kompleksy i wywołuje wszystko agresją - jest to jego główny napęd.

Jest to historia o definiowaniu priorytetów, budowaniu więzi, nauce pokory i wielkiej sztuce poświęcenia dla Siebie samego. Ukazana jest tutaj nie jedna tragedia, która w jeden dzień potrafi człowiekowi zrujnować życie. 

Oczywiście po obejrzeniu, motywacja człowieka do walki z własnymi słabościami rośnie - wiem co mówię. :)

Film oceniam 9/10. Wysoko ustawiam poprzeczkę, za podejście aktorów do sprawy widowiska "bokserskiego".

tumblr_okncy46K3F1shp9dyo1_400.gif

DUAZrVt.png

rY7W6vT.png

ddnxb19-1177b5ba-b62f-4a05-915c-461742245466.gif

• Sponsor
Napisano

Oglądałem i z czystym sumieniem polecam! Bardzo ładnie napisane :)

giphy.gif

giphy (2).gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: /cl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

ddnxb19-1177b5ba-b62f-4a05-915c-461742245466.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie