Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

SKARGA NA ADMINA/GRACZA

Twój nick: Babcia
Nick oskarżonego: Krzysiuuu.
IP/SID oskarżonego: nwm
Godzina i data zdarzenia: 24.03.2017 godzina 21:45:58
Mapa: DD2 Classic
Screeny/demo: http://www64.zippyshare.com/v/s6PO2mIv/file.html
Opis sytuacji: Jak na załączonym screenie, dostałem bana za "resp 30 sekund" na 5 minut, a minęło zaledwie 17 sekund. Tyle mam do powiedzenia, pozdrawiam cieplutko.

##Nie usuwać dopisku z regulaminem !
Regulamin:

• Dowody typu IP/SID lub wycinek z konsoli, muszą być pokazane na screenie - w innym przypadku, Twoja skarga nie zostanie pomyślnie rozpatrzona.
  • Wulgarny język będzie odpowiednio nagradzany, a Twoja skarga może nie zostać rozpatrzona.
Napisano

Tak jest. Kazdy kto stoi na respie dluzej niz 30sek ban. Czy to ja czy to rogal czy ktos inny. Prawo jest dla wszytkich. Nie ma wyjatkow. Tylko kto ma bankwac jak admina na cserwie nie ma xd

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Z SS wynika, że faktycznie stałeś na respie przed zakazanym czasem. Nie mogę jednak wywnioskować czy w poprzedniej rundzie tam kampiłeś czy też nie. Krzysiu, nastepnym razem badz dokladny by nie bylo takich sytuacji.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie