Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aktualnie czekam na nowy kod reklamowy dlatego ... to po pierwsze po drugie tak wróciłem ze szpitala chyba w piątek , trzecie wiem że trochę się zapomniałem , ale nie olałem i nie chce olać Promotora dla " Kolorku " , mam dużo również przygotowań do egzaminu wracam do domu czasami około 21 ... myślałem czy wcześniej nie zrezygnować , ale no szkoda mi było ... Dobra , żeby nie było Przepraszam za to że zaniedbałem swoje stanowisko , odbuduję to , chyba że jednak stracę rangę :/ Zrozumiem . Przepraszam .

Pierwsze twoje tłumaczenie jest kolego śmieszne. Czekasz na nowy kod reklamowy ? A co stary ci przeszkadza xd ? 2. Ze szpitala wyszedłeś w piątek, ale nachodzi pytanie, który piątek ? 3. Wiesz, że się zapomniałeś, ale co tam reklam nie będziesz robił, bo poco, kolejne twoje tłumaczenie jest bez sensu.. Masz dużo przygotowań do egzaminu, ale do którego egzaminu ? Bo z tego co widzę to jesteś 1999 to gimnazjalny raczej, no chyba, że nie zdałeś raz, nie najeżdżam tutaj na ciebie z tym, ponieważ też miałem z tym problemy. Nie zrezygnowałeś, bo ci szkoda było?? A mi się wydaję, że nie napisałeś, bo nie chciałeś stracić rangi..  

Tak jak mówiłem , nie chciałem się poddawać tak .... I nie dla kur... kolorku .... walą mnie te kolorki co ja 12 lat mam ... nie chciałem pisać rezygnacji bo mówiłem sobie że dam radę , jeśli jednak dostanę jakimś cudem czas na poprawę zrobię nawet reklamy w tym tyg , znajdę nawet chwilę tego czasu .

"Nie chciałem pisać rezygnacji, bo mówiłem sobie, że dam radę" Trochę tutaj śmiechłem. To dałeś radę ? Bo z tego co widzę to nadal nie zrobiłeś ani jednej reklamy od 20.02.2017 roku. A jeżeli już dostaniesz szanse od Jumpera to polecam ci zapoznać się z tym. ---> https://csowicze.pl/topic/2042-zasady-i-zadania-promotora/

e8darj55ts69.png

• Zasłużony
Napisano

Sorry że się tu wypowiem, ale TerroR nie kozacz se tak teraz, bo dalej nie których śmieszy te Twoje poprzednie podanie na Moderatora, jak się tłumaczyłeś ;)

Po za tym, wyraźnie napisała, że trzeba czekać na decyzję Rumcajsa xd 

16548.jpg

Gość ferstel
Napisano

Jezuu, ludzie nie macie się o co przyczepić? Jak to sysia napisała:

Kazdy w zyciu ma raz lepiej raz gorzej

Nie zawsze będziecie mieli tak jak sobie wymarzycie. A odnosząc się do skargi, jak to napisałeś że jego nieobecność była zgłoszona 21 marca:

LINK: https://csowicze.pl/topic/46124-nieobecno%C5%9B%C4%87-blackdevil/

Ale mogło się coś zdarzyć że musiał dłużej pozostać. Nie pomyślałeś o tym? A jeżeli wychodzisz ze szpitala każdy musi sobie coś ogarnać, czy to w pracy jeżeli pracujesz, albo w szkole jeżeli się uczysz. Naprawdę mógł zapomnieć zgłosić do nas przedłużenia nieobecności, więc nie jeźdzcie po nim jak po psie, bo to człowiek a nie rzecz.

Po rozmowie z sysią, zamykam temat aby zaprzestać powstawania spamu, a jeżeli tylko się Patryk pojawi na forum od razu zaglądnie do tego tematu i wypowie się, co dalej z devilem.

• 3 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie