Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam na imię Maciek. Na serwerze gram pod nickiem Kodak. Mam 18 lat. W cs'a grałem będąc w podstawówce/gimnazjum. Kilkukrotnie byłem adminem. Nawet raz prowadziłem forum. Więc jestem co nieco obeznany w tych klimatach. Niestety Steam'a nie posiadam, ale zamierzam zakupić. Powróciłem do tego "nałogu" ze zwykłej ciekawości. Chodzę do 2 klasy Technikum o profilu Technik systemów i urządzeń energetyki odnawialnej. Interesuję się piłką nożną oraz siłownią. Grałem w kilku klubach. Obecnie gram w 8 lidze mistrzów czyli B-klasie ;)  Gram na serwerze Only DD2 Classic. Bardzo ciepło zostałem tam przyjęty. Serdecznie pozdrawiam graczy tego serwera. Mam nadzieję, że zostanę na dłużej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie