Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran
Napisano

Mam na imię Szymon. Mam prawie 19 lat. Mieszkam w małej miejscowości o nazwie Zamość (Lubelskie). Obecnie uczę się na Technika Informatyka. Od najmłodszych lat fascynowała mnie muzyka (dokładniej hip-hop / rap) . Niestety po "okresie dojrzewania" zacząłem się fascynować Informatyką i wszystkim co z tym związane.
Może dość o sferze domowej, skupmy się na przybliżeniu wam mojej osoby.
Posiadam swoje zdanie, nikt i nic tego nie zmieni (są wyjątki typu: jestem w błędzie)
Cenię sobie spokój i szacunek oraz oczekuję tego od każdego w życiu realnym jak i internetowym.

Jeżeli ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć zapraszam do zadawania pytań ;p

"Tylko życie poświęcone innym
warte jest przeżycia"

ZealousValuableClownanemonefish-max-1mb.gif

• Zasłużony
Napisano

Podatny jesteś na zagrywki psychologiczne :D Miło że cię przekonałem do napisania tego tematu :)

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie