Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moj nick: 8ball1

Admina Nick: PePe

Występuje z wnioskiem o odebranie funkcji admina temu człowiekowi, ponieważ nie angażuje się w życie na serwerze. Podam kilka spraw ktore zaniedbał..

Pierwszą rzeczą jest bezczynne siedzenie na spec. pisze do niego 5-7 osób że ktoś ma wh, zgłaszają na U@ ale admin wogóle nie reaguje. Wytłumaczeniem na to że go nie było jest " byłem w googlach " itd.. Według mnie jeśli admin jest na serwerze to powinien go pilonować i troszczyć a nie przeglądać sobie google czy robić jakieś inne rzeczy.

Drugą rzeczą jest to że kiedy zwróci mu się uwagę, reaguje jak by mu ktoś matke i ojca zabił. Grzecznie pytam " czy jest , czy żyje wogóle na tym serwerze " a on odpowiada wulgarnie i z pretensjami.

Po Trzecie Nawet kiedy jest już dostępny i pisze że jest, nie reaguje.. Czyta to co ktoś mu pisze ale ma to za przeproszeniem w dupie, tak jakby tego nie było... Według mnie rola admina jest bardzo odpowiedzialna i pracowita, ale nie wszyscy o tym wiedzą .

Proszę o rozpatrzenie mojego wniosku, i skonsultowanie się z resztą graczy którzy też mają kilka spraw do zarzucenia adminowi PePe. 

Dziękuję  :) 

Napisano

Jezeli chcesz posiadac jakiekolwiek szanse co do tej skargi, sa wymagane dowody. Bez tego Admin posiada wieksze poparcie jak ty.

Aczkolwiek jezeli admin naprawde tak sie zachowal, mozna w ostatecznosci sprawdzic logi z czatu oraz y@/u@.

Taka mala rada, co do samej skargi, nie wiem jak bylo aczkolwiek jezeli pisze do niego te 5-7 osób, Admin nie ma prawa banowac pokolei nikogo.

Dajesz mu czas na sprawdzenie danego gracza, a nie mówisz mu aby banowal z automata by TY tak powiedziales I TY wiesz lepiej od niego.

Tu bedzie sygna iks de ^^

Napisano

to prawda czesto jestem na serwerze i widzę ze amini nie reaguja na u@ a na u@ trzeba reagować wiec jak ktos nie reaguje robic ssy temu adminowi i poleci ostrzezenie bo to przesada tylko byscie grali :) 

Napisano

to prawda czesto jestem na serwerze i widzę ze amini nie reaguja na u@ a na u@ trzeba reagować wiec jak ktos nie reaguje robic ssy temu adminowi i poleci ostrzezenie bo to przesada tylko byscie grali :)

Zgodzę sie z tym co napisali chociaż do pepe nic tak nie mam ale do Haniek to wgl masakra pisać do niego na u@ to  nie reaguje gra dalej admin na szpanu

b_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_

Napisano

Najlepszym rozwiązaniem takich błędów Admina i gracza jest pełna dokumentacja SS czy to z gry, czy to z konsoli.

Słowo przeciw słowu, ciężko kogoś tak przekonać.

....... mam demko robić na typa co jest podejrzany bo admin nie wie czy ma czy nie ma ? ......

b_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_

Napisano

Mateuszek grasz na serwie max 3 dni z tego co pamiętam dałem Ci kiedyś bana.Jak siedzę na spect to albo sprawdzam gracza jakiegoś albo jestem na z/w.Skąd możesz wiedzieć ile osób pisze na u@ jak nie masz admina.Sprawdź sobie AMX i ile zbanowałem osób w 3 dni mojego adminowania.A i jeśli ktoś jeszcze coś do mnie ma to niech tu napisze a nie ty wypowiadasz się za nich albo niech zrobią osobną skargę.

Bleach.png

Nick: PePe

Gram na CoD 401

Potrzebujesz pomocy pisz na PW postaram się odpowiedzieć

Napisano

Zamykam od dzis tak robimy robcie ssy jak piszecie na u@ do admina a on ma wysrane i wstawiajcie na forum admin bedzie karany bo tak nie moze byc ze gra sobie a na u@ ma wyrabane . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie