Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Skarga *szaleniec*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja 1 raz tez dostalem bana od *Szaleniec* Zreszta polowa serwa ( wtedy dostepna )  :D Gdzie musialem wstawic screeny :)

Napisano

*SZALENIEC* ja byłem poprostu czysty nic więcej na temat.Jesteś nie ogarniętym adminem poprostu i zasługujesz na stracenie rangi.

Warn + 1 dla szaleńca powinno być.

tumblr_lqgmchQUQn1qaitmuo1_400.gif

Napisano

Ta 1 raz :D To ciebie tez bede banowal za np wulgaryzmy nawet jesli niechcay napiszesz albo dam ci ss i bana wstaw screeny :D

Napisano

W koncu sie wypowie nie martw sie to tylko kwestia czau ... Zobaczymy co THC Wariat ma do powiedzenia na ten temat :) Przeciez to wszystko od niego zalezy .

Napisano

Wiem, że od niego zależy ale taki admin gówno warty.Ban za nic.Nie nadaję się poprostu według mnie i Thc Wariat myślę, że mu zabierze tego admina bo za dużo myśli sobie.

tumblr_lqgmchQUQn1qaitmuo1_400.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie