Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

adda.png

Witam zapraszam was na wywiad z @ Sm0keR.!

@ Xeo.exe

@ Sm0keR.!

Xeo.exe:Witaj! Poświęcisz mi parę minut abym mógł nieco się o Tobie dowiedzieć?

Sm0keR:Jasne, nic nie stracę.

Xeo.exe:No to świetnie! Więc zaczynamy! Powiedz nam jak się nazywasz, gdzie mieszkasz, ile masz lat, czy masz rodzeństwo?

Sm0keR:Mam na imię Kamil, mam 29 lat. Pochodzę z Kozienic. Mam młodszego brata.

Xeo.exe:Masz 29 lat czym zajmujesz się na co dzień?

Sm0keR:Na co dzień pracuję, trenuję MMA, chodzę na siłownie. Interesuję się wszelakimi sportami. Głównie sportami walki. Parę lat temu dużo grałem w piłkę, ale to przeszło z wiekiem.

Xeo.exe:Gdzie Pracujesz?

Sm0keR:Można powiedzieć, że mam swoją działalność Skup Złomu.

Xeo.exe:Jak długo Tenujesz MMA? Wiążesz z tym jakąś przyszłość?

Sm0keR:MMA trenuję około 4,5 roku. Jest to moja pasja. Inaczej tego nie mogę nazwać. Trenuję dla siebie i dla własnych umiejętności.

Xeo.exe:A jakimi innymi sportami walki się interesujesz?

Sm0keR:Szczerze? Nie interesuje się innymi sztukami walki jak wspomniałem wyżej, MMA to moja pasja.

Xeo.exe:Rozumiem. A co tam słychać w Koziennicach opowiedz nam o tej wspaniałej Miejscowości!

Sm0keR:Kozienice leżą w południowej części województwa mazowieckiego, pomiędzy Warszawą a Radomiem, w dolinie Wisły na granicy jednego z najbogatszych przyrodniczo kompleksów leśnych Puszczy Kozienickiej. Zachwycają położeniem, ładem przestrzennym oraz zabytkowym Zespołem Pałacowo-Parkowym, w którym znajduje się siedziba Urzędu Miejskiego. Kozienice to także centrum rekreacyjno – sportowe południowego Mazowsza.
Nowoczesne obiekty sportowe gwarantują relaks i aktywne spędzanie wolnego czasu. Dopełnieniem wypoczynku jest malowniczo usytuowany Ośrodek Rekreacji i Turystyki.

Xeo.exe:Dałeś wykład z wikipedii. Pisałeś wyżej, że masz brata opowiesz nam o nim?

Sm0keR:Mam brata w wieku 35 lat. Brat wyprowadził się do Warszawy w wieku 20 lat. Ma żonę i dwoje dzieci. Kontakt mamy bardzo dobry.

Xeo.exe:Dobra trochę już o tobie wiemy teraz przejdźmy do cs-a jak rozpocząłeś przygodę z ową grą?

Sm0keR:Przygodę z cs"em rozpocząłem w wieku 12 lat. Moim ulubionym modem był ZOMBIE MOD dziennie grałem na nim po 4h, a przez weekendy to po 10h wrażenia były nie do opisania ZM było moim 2 życiem.

Xeo.exe:Miałeś własne serwery/sieci?

Sm0keR:Oczywiście było tego trochę, samych sieci o tematyce cs"a było 3-4. Serwerów w moim życiu było koło 10, lecz upadały razem z sieciami, miałem możliwości dołączyć do innej sieci, lecz już wątpiłem w sens prowadzenia serwerów.

Xeo.exe:Jak trafiłeś na Csowicze?

Sm0keR:Po upadku swoich sieci chciałem dołączyć do jakiejkolwiek sieci. Na csowicze trafiłem zwykłym przypadkiem, kiedyś ta sieć funkcjonowała bardzo dobrze i był bardzo duży rozgłos na temat tej sieci,

Xeo.exe:Co skłoniło cię do napisania podania na UBT?

Sm0keR:W sumie to chęć do pomagania Administracji i użytkownikom. Nie lubię siedzieć na forum i nic nie robić.

Xeo.exe:Masz w Planach postawić własny serwer?

Sm0keR:Czas pokaże, jak zbiorę dobrą ekipę do stworzenia naprawdę dobrego serwera to jestem w stanie postawić serwer 1.6. Co do moda to pod znakiem [?]

Xeo.exe:Co sądzisz o Administracji Csowicze?

Sm0keR:Każdy coś robi jedni więcej, a drudzy mniej, ale nie mnie to oceniać! Myślę, że każdy został przydzielony do stanowiska według swoich umiejętności. Na sieci jestem krótko i nie znam bliżej administracji, więc jak wspomniałem nie mi to oceniać.

Xeo.exe:Zbliżamy się do końca wywiadu chciałbyś kogoś pozdrowić?

Sm0keR:Nie kogoś tylko WSZYSTKICH 
Pozdrawiam!

Xeo.exe:Dziękuję za udzielenie wywiadu widzimy się na Forum.

Sm0keR:To ja dziękuję. Do zobaczenia,

Dawno nie robiłem wywiadu .

Dawać Krytykę :D

Napisano

Wywiad dobry trochę krótki, ale i tak jest dobrze :) łapa w górę 

Gość Pietrek
Napisano

Wywiad króciutki, co do MM'a w Radomiu czy Kozienice? 

• Sponsor
Napisano

Za szybko dodajecie wywiady, ludzie jeszcze jednego nie przeczytają wy juz lecicie z drugim, nie ma to najmniejszego sensu. Za moich czasów był jeden wywiad na tydzień i bylo git. Jeszcze nie masz rangi Redaktora, wiec z jakiej paki dodajesz wywiad. Muszę byc obiektywny i napisac to co myślę na ten temat. Sory, ale taka prawda. 

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano
9 minut temu, ShadoOw napisał:

Za szybko dodajecie wywiady, ludzie jeszcze jednego nie przeczytają wy juz lecicie z drugim, nie ma to najmniejszego sensu. Za moich czasów był jeden wywiad na tydzień i bylo git. Jeszcze nie masz rangi Redaktora, wiec z jakiej paki dodajesz wywiad. Muszę byc obiektywny i napisac to co myślę na ten temat. Sory, ale taka prawda. 

http://prntscr.com/m2bdf5 <<< Pisemne Pozwolenie na wstawienie mam!

Po za tym jak mam niby się starać o rangę redaktor muszę pokazać że działam w dziale

Napisano

Trochę krótki wywiad, starej się dłużej zagłębiać w poruszany temat i konsekwentnie przechódź do kolejnych. Jeżeli jest to twój pierwszy w życiu przeprowadzony wywiad to nie jest zły. Pamiętaj po prostu, żeby zadawać pytania w odpowiedniej kolejności. Keep up!

Napisano

Całkiem całkiem ;) Podoba mi się, dam plusa.

Redaktor sieci. Jeżeli masz pytanie - pisz śmiało na PW lub na komunikatorach zewnętrznych!

Mail: yoohoo@wyspagraczy.pl

• Zasłużony
Napisano

Kiedy napisałem ci, że żółtodziób jesteś, to mnie wyśmiałeś, więc wnioskuję z tego, że doświadczenie chyba masz. Ale jeśli z tego mają wychodzić takie prace, to nie wróżę tobie kariery w dziale.

Pozwoliłem ci dodać tylko dlatego, że ładnie poprosiłeś, ale następne dodawaj sobie we własnej twórczości. 

Bardzo krótki wywiad, w którym zadajesz pytanie na temat B podczas gdy on mówi o temacie A. Ciężko się to czyta. Brakuje mi też czegoś od ciebie w drugiej połowie, są tam same suche i bezosobowe pytania.

Jedno sobre, że pisownia jest w porządku. 

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie