Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Michał

Doświadczenie: Posiadałem już parę serwerów, zombie mody, jail breaki i dd2. Także obsługa menu admina i znajomość regulaminu gry nie jest mi obca.

Obsługa AMX [0-10]: 9/10, jakieś tam pluginy potrafię napisać

Platforma [S/NS]:  http://steamcommunity.com/id/harasek111 - na potrzeby serwera zakupie cs 1.6, jeśli trzeba. Głównie steam służy mi do kontaktu z innymi i do gry w cs go.

Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/miszu/147.135.197.51:27015/

Dlaczego Ty?: Brak administracji na serwerze, często grają ludzie na wspomagaczach. Chciałbym pomóc w uprzyjemnieniu rozgrywki banując takie osoby. Wiem, mało godzinek mam na serwerze, bo dopiero dziś dołączył do sieci, ale mi się podoba i będę na nim grał :) Po prostu chcę dołożyć cegiełkę do budowy serwerowej społeczności :)

Płatność: - w przypadku graczy Steam pominąć

b_350_20_2C3351_090E23_FFFFFF_FFFFFF.png

Napisano (edytowane)

Dobra ja sam osobiście dam ci szansę lecz admin dostaniesz dopiero jak zakupisz grę Counter Strike 1.6 na swoim koncie steam, chyba że masz zamiar płacić składkę :) Zgłoś się do mnie na steam/pw/gg

Edytowane przez Shef.
27633320334704487865.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie