Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Malinaa (Malinkoowa)-Redaktor.

zyga- Osoba udzielająca wywiadu.

Malinkoowa: Witaj czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?

zyga: Witaj, tak chciałbyś. 

Malinkoowa: Jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz?

zyga: Nazywać się Paweł, mieć 21 lat i mieszkać w Toruniu.

Malinkoowa: Uczysz się jeszcze czy już pracujesz?

zyga: Aktualnie nie uczę się, ale w tą niedzielę wyjeżdżam do Holandii do pracy.

Malinkoowa: Gdzie zamierzasz pracować w Holandii?

zyga: W miasteczku Beilen, będę robił jako rzeźnik przy mięsie.

Malinkoowa: Brudna robota.. No dobrze pisałeś że mieszkasz w Toruniu. Lubisz swoje miasto? Co byś polecił do zwiedzania turyście?

zyga: Nie lubię tego miasta, wręcz kocham swoje rodzinne miasto. Hm... Co bym miał polecić powiadasz, może najładniejszy/najlepszy stadion na świecie żużlowy, panoramę toruńską w nocy, gdzie są piękne widoki, no i oczywiście odwiedzić mnie, to by się coś zwiedziło na spontanie pewnie jeszcze.

Malinkoowa: Masz jakieś rodzeństwo?

zyga: Tak, dwóch starszych braci i młodszą siostrę.

Malinkoowa: Lubisz swoje rodzeństwo?

zyga: Kocham (jako rodzeństwo), lecz nie ukrywam że czasem się nieźle z bratem  pokłócimy, a potem gadamy normalnie.

Malinkoowa: Masz jakieś hobby?

zyga: Gramy często ze znajomymi w piłkę nożną na orlikach, jesteśmy zarejestrowani na PlayArenie.pl, to jest strona dla amatorskich drużyn sportowych tzn. podwórkowej piłki, obecnie kolekcjonuje sobie lepki kibicowskie drużyn których lubię, zacząłem od niedawna.

Malinkoowa: Ciekawe zajęcie. Trenujesz piłkę czy grasz amatorsko?

zyga: jak wyżej wspomniałem gram amatorsko, gram dla przyjemności i relaksu ze znajomymi, a czasem po meczyku wyskoczymy sobie na jakieś piwko przy xBox’ie i Fifie 14.

Malinkoowa: Masz jakiegoś zwierzaka domowego?

zyga: Tak, mam psa "York", nie nawiedzę tej rasy, denerwujące są te psy. Wolałbym Amstaff'a, lub owczarka niemieckiego.

Malinkoowa: No nie Ty jeden ich nie lubisz. A jak oceniasz swój charakter?

zyga: Zazwyczaj nie oceniam sam siebie, ale z tego co wiem to jestem Szanowany na swoim osiedlu i poza nim, mam coś w sobie takiego, ale co? To ja sam nie mam pojęcia :D. Umiem też poprawić humorek komuś jak ma zje..., koleżanki mi to mówią.

Malinkoowa: Jak spędzasz wolny czas?

zyga: Najczęściej ze znajomymi, nie ukrywam że ostatnio coś za dużo przed kompem. Często w weekend jadę na imprezę ( z wspomagaczami ) się zabawić, lub jak jest domówka jakaś fajna. Lubię często sobie wypić i zapalić (blata) jak większość pewnie na sieci.

Malinkoowa: Masz jakieś ulubione gatunki filmowe? Jak tak to jaki film z tej dziedziny polecasz naszym czytelnikom?

zyga: Horrory, Wojenne  i Więzienne.  A poleciłbym film patriotyczny "Miasto44" film wojenno-patriotyczny.

Malinkoowa: Tak, też bardzo polecam, świetny film. Masz jakieś swoje motto życiowe?

zyga: Hm... żyć po swojemu i mieć wyje... w to co inni gadają o Tobie i walczyć o swoje.

Malinkoowa: Podoba mi się to motto. A jakiego rodzaju muzyki słuchasz?

zyga: Rap, Disco (na imprezie jedynie co), nie lubię muzyki typu metal, bo kojarzy mi się to z Lewą stroną Polski, nie wiem czemu.

Malinkoowa: No dobrze więc może przejdźmy do pytań forum. Jak długo jesteś na CSowicze.pl?

zyga: Na sieci jestem od września, trafiłem tam poprzez reklamę na CS-Unlimited.

Malinkoowa: Podoba Ci się ta sieć?

zyga: Jakby mi się nie podobała, to bym nie siedział na niej. Lubię tych ludzi mimo to że czasem jakieś spiny są, ale po jakimś czasie się wszystko zeruję.

Malinkoowa: Jak oceniasz pracę administracji, moderatorów i UBm?

zyga: Administracji bardzo dobrze, widać że robią wszystko co w ich mocy ^^, co do Moderatorów to nie mam nic, a do UBT to mam duży żal, wystarczy spojrzeć w dział z "prośbą o ub", lub "zgłoś gracza".

Malinkoowa: Zmieniłbyś coś na forum? Jak tak, to co?

zyga: Zmieniłbym trochę w rangach, do @JA dodałbym Play'a i Chester'a, a na modków otworzyłbym rekrutację na 2-4 stanowiska, dlatego że na forum jest coraz więcej pracy, od kiedy są nowe serwery.

Malinkoowa: Na jakim rodzaju Cs grasz? Cs 1.6 czy CS:GO?

zyga: Counter-Strike 1.6 (Only STEAM).

Malinkoowa: Jaki jest twój ulubione serwer i dlaczego?

zyga: Gram tylko na normalnych modach, typu: 4fun, FFA, Aim/Awp, nie lubię wynalazków jakiś typu: cod, jb itp. Czasem zagram sobie na Paintballu.

Malinkoowa: Jak długo grasz w Cs?

zyga: Swoją przygodę z cs'em zacząłem w wieku 7/8 lat, pewnie i tak nie uwierzy większość, ale niestety tak jest. Zacząłem od Cs 1.5, potem przeszedłem na Cs 1.6 grałem jakieś 5/6 lat na NS'ie, potem miałem przerwę ok. 3 lat i wróciłem ze steam'em.

Malinkoowa: Bardzo długi okres czasu, nie nudzi Cię gra na serwerach?

zyga: W cs'a gram tylko dla zbicia czasu, nie gram jakoś jak zawodowcy w klanie, po prostu gram dla przyjemności :)

Malinkoowa: Dobrze, więc juz pomału kończymy nasz wywiad. Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?

zyga: No baa, moich Nolife z forum i spinaczy :* no i oczywiście Ciebie za wywiad.

Malinkoowa: Bardzo dziękuje za pozdrowienia i wywiad i także gorąco pozdrawiam!

zyga: Dziękuje również i pozdrawiam. 

Masz sprawę? Napisz!:

STEAM: Malinkoowa

GG: 48452950

FORUM!

Napisano

Malinaa widze ze wywiady robisz jak szalona !

Wywiad bradzo latwo sie czyta +

Wszystko ladnie opisane +

lap +

Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę.

Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej.

Dwa Serwery godne uwagi:

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

GG:50069016

graphic.png

Napisano

Następna dobra robota, lekko się czyta, estetyka wręcz rewelacyjna :) 

Oby tak dalej!  <serduszka>

<3 Pozdrawiam Ka! <3

• Donator
Napisano

Bardzo dobra robota, dowiedziałem się troszkę o naszym użytkowniku.

10/10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie