Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko! 

Z tej strony jeszcze 20 letni gracz głównie Metina ale w 1.6 się spędziło tak na oko hmm... z 6 lat? 

Z pewnością większość gimnazjum i podstawówki gdy to z kumplem się ścigałem w rankingu na codmodzie xD . 

Jak ktoś mnie kojarzy to tylko z serwer Metina bo pod tym nickiem nie grałem w 1.6 , byłem dzieciakiem i moje Nicki były takie że lepiej tego nie wspominać . 

A coś o mnie? 

Jestem z Częstochowy , uwielbiam żużel i mam manie robienia wszędzie porządku ?

Przy moim czasie którym dyponuje jeżeli chodzi o "granie w komputer " to mogę sobie pozwolić na to żeby od czasu do czasu wbić na godzinę czy dwie poklikać coś na 1.6 bo tym całym GO po też jakiś 2 latach rzygam , community tej gry zniszczyło mi psychikę . 

Pozdrawiam ! 

Napisano
1 minutę temu, Ania. napisał:

@ KamiLeK patrz z tego zadupia co Ty :D :x

Witaj :>

O kierwa :D Kiedy na browca ? Witaj witaj :D

• Sponsor
Napisano

969d3bf57227c332f9b61669cda76c8f_przywit

giphy.gif

giphy (2).gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie