Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Prosze o zabranie rangi Moda, a Donatora na główną. Dziękuje Patryk za Wszystko. Podkreslam, nie wroce juz na żadne ze stanowisk. Brak czasu, każdy wie o co kaman. Nie chce zajmować miejsca osobie ambitniejszej na stanowisku Moderatora. Rumcajsik jbc kontakt fb + możesz liczyć na mojá pomoc, dobrze wiesz jaką! Dzieki Wielkie! :) Bobasek w drodze za parę dni ślub, kompletny brak czasu!  Każdy wie i mam nadzieję, ze rozumie :)

Dziękuje za WSZYSTKO Z CAŁEGO SERDUSZKA!  JAK JEST TAKA MOZLIWOSC TO POPROSZE ROWNIEZ O zasłużonego, jeżeli jest taka możliwość :)  Ps. Nie bój się fazamajster na SB będę zaglądał zeby sie pocisnąć! :)

Sprzedam steam również, bo juz nie gram, zainteresowany na priv zapraszam! :)

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano

Szkoda i masz mnie tutaj odwiedzać Panie świnko :rumcajsjumper: Więc się nie żegnam i powodzenia w tworzeniu wspaniałej rodzinki <3 

Napisano

A nasz wywiad :(

No cóż, powodzenia i dzięki za wszystko !!

Napisano

Mam nadzieję, że to prawdziwy powód.

Trzymaj się i powodzenia w podwójnej roli męża oraz ojca <3 CHRUM

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

• VIP
Napisano

Smuutno :( baaaaardzo smutno ! :<

Szkoda, ale rozumie.. Powodzenia na nowej drodze życia ^^ i zaglądaj do nas regularnie Świnkoo ! :> :rumcajsjumper:

tumblr_nty1szBjwu1uem5lno1_500.gif

imageproxy_php.png.dfe1e9df1134f0624fc545f5efdb3f97.png

Napisano (edytowane)

Powodzenia!

Pa pa :(

Edytowane przez RulleZ
Napisano

Dziękujemy za całą przygodę z CSowiczami. Jak poukładasz sobie wszystko zawsze możesz wrócić. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko. Powodzenia

banner.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie