Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

• Imię: Bartek

• Nick: Bartek

• Doświadczenie: W adminowaniu bardzo duże, żaden cheat nigdy mi nie umknie, jedynie co to czasami mogę pomylić osobę czystą (i podejrzewać o cheatowanie) lecz w takich niepewnych sytuacjach robię screeny.

• Obsługa AMX [0-10]: 7-8

• Platforma [S/NS]: Steam 

• Link do GT: Zmieniałem nick: Aktualny - https://www.gametracker.com/player/BARTEK/147.135.197.51:27015/ Wcześniejszy - https://www.gametracker.com/player/ChlebZMaslem/147.135.197.51:27015/

• Dlaczego Ty?: Ponieważ w adminowaniu jestem doświadczony, a nawet bardzo. Miałem kilka swoich serwerów po 2k w ranku GT, lecz nie o tym mowa. Po szkole (po 15) jestem na serwerze aktywny do 22, czasami po 3-4 godziny dziennie, bo jak wiadomo nie będę siedział non stop na serwerze :P Czasami przeklnę na serwerze z powodu głupiego zginięcia lecz to bardziej żartobliwie. Lecz nienawidzę cheaterów, po prostu ich nie trawie. Gdy widzę cheatera który gra całą mapę i nie ma przez niego gry, szlak mnie trafia i potrafie napisać co nieco do niego (lecz wiem że to nic nie zmieni). Dlatego właśnie piszę to podanie, aby zapobiec tego typu głupim odzywką, i banować cheaterów. W weekendy mogę być na każde zgłoszenie na GG/Forum na serwerze (od 10 do 24) :P

• Składka:Tak, SMS, ale 20 dnia każdego miesiąca. (Czyli w tym miesiącu najszybciej 20 luty)

Napisano

Wymagania:

- 16 lat

- Podstawowa obsługa Amxx

- 10h na serwerze

- Aktywność na forum w dziale serwera

- Poparcie graczy oraz administracji

- Składka (odpowiedzi w podaniu typu "jutro będę miał", "niestety nie" itp. nie będą akceptowane)

- Link do GT w podaniu jest obowiązkowy 

- Odwiedzanie strefy banów na forum

Graj na jednym nicku, chodzi tez o to zebys dal poznac sie graczom, wymagań co do składki nie przeczytałeś do końca. Zapraszam za jakiś czas ponownie.

b_350_20_323957_202743_FFFFFF_FFFFFF.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie