Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie masz siedzieć na spectatorze aby wyłapywać spectatorze, zachowujesz się jak dzieciak:

2 minuty temu, TenShee napisał:

nikt mi nikogo nie zgłaszał także ja nic nie zauważyłem podejrzanego to co mam siedzieć na spectatorze

Czyli jak mama Ci nie zrobi obiadu to nie będziesz nic jadł i umrzesz z głodu? Bo nie będziesz sobie sam robił?

Twoim obowiązkiem jest sprawdzać najlepszych graczy ponieważ tacy najczęściej używają wspomagaczy, a ty chyba chciałeś tego admina po to żeby się wywyższać i kozaczyć do każdego po kolei, niestety, ale jako admin jesteś takim samym "szczeniakiem" rzekomo jak ja :) 

Napisano (edytowane)

Człowieku co ty w ogóle piszesz skopiuje i wkleję jeszcze raz i rozbuduje to specjalnie dla ciebie .

Człowieku skończ , nikt mi nikogo nie zgłaszał także ja nic nie zauważyłem podejrzanego to co mam siedzieć na spectatorze ? Bo tak ty chcesz? Skoro na serwerze nikt z obecnych nie  używa wspomagaczy to z tego co mi wiadomo mogę na spokojnie oddać się grze .

Admin ma pilnować porządku na serwerze , a nie być dodatkowym żywym HLTV 24/7 

Edytowane przez TenShee
Napisano
20 minut temu, TenShee napisał:

Skoro na serwerze nikt z obecnych nie  używa wspomagaczy

a skąd możesz wiedzieć że nikt ich nie używa, gdy nawet nie spojrzysz? Już się gubisz w swoich głupich kłamstwach

• Sponsor
Napisano

@ F4taL@ TenShee Skończcie ta durną dyskusję i przejdzcie sobie na pw, a nie zaśmiecacie dział.

Jest skarga to wystarczy wyjaśnienie, a właściciel/opiekun serwera wyciągnie konsekwencje

+1 dla każdego pana za kłótnię bez celu w dziale.

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano (edytowane)

Się dziwi jeden z drugim o reakcję admina jak oskarżacie go bezpodstawnie o jakieś tam wspomagacze. Nagraj demko wrzuć na forum w odpowiednim dziale a nie zamęt robisz o to na serwerze i na forum pustym gadaniem. Jest admin na serwerze? Nie reaguje na cziterow? Nagraj demko, wrzuc na forum a jeśli rzeczywiście będzie ktoś odpalony bez reakcji admina napisz skargę, z dowodami. Admin na każde zawołanie też nie musi być, wiem jakie rzeczy ludzie piszą czasami na u@ i się w sumie nie dziwię tej sytuacji do końca.

Admina tez bym prosił o zachowanie spokoju i troszke wyższej kultury. Jestem wdzięczny każdej osobie która pilnuje porządku na serwerze ale regulamin zobowiązuje.

No i co? Żebym wyciągnął wnioski musiałbym ocenić demko czy ktoś był odpalony czy nie. Od tego jest ubt.

Tak jak pisałem wrzuć demko do oceny ubt, jeśli ktoś z graczy będzie odpalony w tym czasie, napisz skargę że admin nie reaguje i tyle.

@ Vapi00 Ty pomyśl zanim napiszesz skargę, myślisz, że bezpodstawnie pouczę któregokolwiek z adminów mojego serwera? Za chwile w odpowiednim dziale udostępnię demko specjalnie do oceny dla Ciebie. Jeśli będzie któryś odpalony skarga będzie ważna. 

Poza tym popatrz na reakcje innych osób na twój temat i sam sobie wnioski wyciągnij.

Edytowane przez xcreative

b_350_20_323957_202743_FFFFFF_FFFFFF.png

Napisano (edytowane)

I po 2 ) Admin co ma nie reagować jeżeli ktoś coś napisze na u@? :) 

@xcreative A oki czyli  juz nawet nie można mieć podejrzeń ok :p 

Edytowane przez Vapi00
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie