Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piszę ten temat z pytanie do was ostatnio dodałem na serwer nowe skiny jak i pewnie zauważyliście lecz po dodaniu tych skinów zauważyłem spadek graczy na serwerze, teraz mam pytanie do was czy te skiny wam się długą pobierają ? Bo może w tym leży problem bo już zwątpiłem na prawdę :D

27633320334704487865.png
Napisano

Powiem szczerze nie wiem kiedy dokładnie je dodałeś ale ja nic takiego nie zauważyłem jak zawsze server szybko mi sie załadował :)

Napisano

No to ja nie wiem bo właśnie zauważyłem spadek graczy w ten sam dzień po dodaniu tych nowych skinów. Ale poczekam na wypowiedzi jeszcze innych graczy. 

27633320334704487865.png
Napisano

Według mojego stopera, czas pobierania wszystkich modeli nie powinien być dłuższy niż minuta.

Może po prostu dostali dobrą lekcję od tych lepszych graczy i po prostu wyszli, żeby wejść pózniej. :mam.dola:

Napisano

Tak po dodaniu tych skinów dłużej się ładowało. 

"Znamy swoje zalety, wady i kłamstwa na forach"

2cdbvo.png.47afbf8557eeadf3bc4bf3fb8234f754.png.64a31d2574e8525f352387e12227fd25.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie