Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szczerze mówiąc to rzadko kupuję nowe gry. Gdy mam swoją jedną ulubioną to potrafię do niej wrócić po kilku latach :)

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

• Sponsor
Napisano

Wolę pograć w coś nowszego, z lepszą fizyką i ładniejszą grafiką ;p 

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Podobnie do @ Sysia ;*. Z rzadka kupię nową grę. Raczej powracam do gier, które kupiłem jakiś czas temu, a mało w nie zagrałem lub wcale.

M.in. ostatnio lekko zaczynam grać w Dead by Daylight, czasem w GTA V i Wiedźmina lub Left 4 Dead. Oczywiście także w LOLa!

knight.

Napisano

Tylko i wyłącznie klasyki! :D CS 1.6 moją miłością <3 W globala gram rzadko, jedynie z kolegami po dłuższych namowach :D Spowodowane jest to prawdopodobnie tym, że w CS 1.6 gram już od 10 lat i bardziej znam mechaniki gry niżeli w nowszej wersji csa :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie