Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane #166 Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Myślę, że długo. Ostatnio używam telefonu bardzo sporadycznie, więc uważam, że mogłabym go nie mieć w ogóle. :D 

Edytowane przez RudaKlaudia
  • Sponsor
Napisano

To jest ciekawe jak długo bo używam go głównie do forum, a że muszę być tu prawie ciągle to nie za długo :xDD:

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

• VIP
Napisano

Tyle ile trzeba :x  używam go tylko gdy potrzebuję sie z kimś skontaktować, albo nudze się w pracy to korzystam z msg :x ale jakby go nie było i nikt nic ode mnie nie chciał to bym się nie obraziła !

tumblr_nty1szBjwu1uem5lno1_500.gif

imageproxy_php.png.dfe1e9df1134f0624fc545f5efdb3f97.png

Napisano

Kiedys zostalam zmuszona do oddania w pewne rece (prawda @ RumcajsJumper?) Z poczatku bylo ciezko ale po kilku dniach szlo sie przyzwyczaic, w sumie to taki powrot do normalności bo te male urzadzenia robia ludziom siano z mogzu... Nieraz mam beke z ludzi ktorzy przegapiaja swoj przystanek bo gapia sie w tel i zapominaja wysiąść a pozniej zacinaja sie miedzy drzwiami :beka: :beka:

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie