Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przecież jak ktoś oznaczy Cię na czatboxie to dana wiadomość się podświetla przykład:

przyklad.png.d709b1b74d2a60283fcaef4dbcd80bf5.png

Nie rozumiem zbytnio o co chodzi z tą propozycją, wszystko jest ładnie widoczne.8)

Edytowane przez RudaKlaudia
Napisano

Jedna rzecz już jest, jak ktoś Cię oznacza, to wtedy cały pasek się podświetla, ale jestem za tym, żeby dodać do każdego oznaczenia kolor do danej osoby, np.: ktoś ma moderatora, to jego nick będzie świecił tym kolorem jaka ma ranga moderator. Jestem za!!!!!!!!

image.png.96e31507e5fbd85a82b8c8df452497b2.png

• Zasłużony
Napisano

Są ważniejsze rzeczy do roboty aktualnie, a ja nie widzę potrzeby zmiany wyróżnienia.  Wszystko jest widoczne.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • Sponsor
Napisano

Nie rozumiem robienia z forum kolorowanki. Jest lekkie "podświetlenie" i to ewidentnie wystarczy i się wyróżnia. 

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Moim zdaniem z tymi kolorkami to przesada.. Jeżeli ktoś kogoś oznacza to jest leciutkie podświetlenie i myśle, że na tyle starczy. 

Napisano

Oznaczenie jest więc nie wiem po co ten temat. Jest masa innych rzeczy do roboty na forum niż zabawa z oznaczeniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie