Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Napisano

Nick: Radziv_
Imię: Patryk
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: minimalnie 6h, także zależy to od dnia, gdyż w tygodniu pracuję od 7:00 do (nawet) 21:00.
Opisz siebie: Cześć!

Jak Wy wszyscy wiecie mam na imię Patryk. Pochodzę z nią wielkiego miasta na Pomorzu zwanego Tczew. Obecnie mam lat 21 i pracuje w firmie budowlanej i specjalizuję się elewacją oraz w wykończeniach wewnętrznych.  Jak byłem młodszy czyli mając 17 lat byłem strażakiem w OSP (Ochotniczej Straży Pożarnej) w Subkowach (duża Wieś w województwie pomorskim, w powiecie Tczewskim.  Jestem osobą karaną (jak co nie którzy wiedzą) rok temu popełniłem parę przestępstw związane z Art. 277,278 i 279. Przez co trafiłem do aresztu śledczego w Gdańsku na ulicy Kurkowej 12 jako "Tymczasowo Aresztowany". Siedziałem 6 miesięcy ale teraz jestem już po wyroku i mam zawieszenie 1rok na 5 lat. Teraz powoli układa mi się moje życie od czasu jak wyszedłem czyli co, Praca, kobieta , rodzina itd 

Wszystko idzie do przodu. Moim największym marzeniem jest to by było wszystko dobrze. Bym w końcu mógł być szczęśliwy i zadowolony z życia, by moje dzieci kiedyś w przyszłości powiedziały, że są dumni ze swojego Starego. Też chce by w końcu mój ojciec też powiedział, że jest ze mnie dumny. Chce udowodnić każdemu ze jestem wart wszystkiego. 
Dlaczego akurat Ty?: chciałbym zostać tu redaktorem, aby pisać różne wywiady z użytkownikami sieci, różne recenzje, porady itd. Chciałbym rozbawic naszych CSowiczów . Posiadałem nie raz tą funkcję i pełniłem ją uczciwie i systematycznie. 
Doświadczenie: Doświadczenie w skali 10/10
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 10/10
Przykładowy wywiad/artykuł: Brak
Kontakt: PW / nr tel. 731'324'305

Logopit_1556180683813.png

korona-png.png.14ed47622bb320b0fb1b715683502a68.png

Napisano

Bądźmy szczerzy jeśli moje podanie zostało odrzucone z powodu braku "Przykładowej pracy" to twoje podanie również powinno zostać odrzucone. Często robisz błędy w zdaniach (oczywiście sam je robię, ale mniejsza o to) i myślę, że to tyle. 

Napisano

Jestem na nie.

- Brak przykładowej pracy

- Karany

+ Wiek

No napisz jakiś artykuł czy coś pogadaj z Kamilem on ci powie co możesz zrobić. 

Gość ferstel
Napisano

- Brak przykładowej pracy,

- Dopiero co dostałeś Redaktora Społeczności i teraz już od razu na zwykłego redaktora? A przypadkiem nie wziąłeś jeszcze urlopu?,

- Pokaż aktywność w dziale redakcji nawet bez rangi,

Aktualnie na NIE

Napisano

Bez zbędnego spamu. Brak przykładowej pracy i jakiejkolwiek aktywności w dziale redakcji. Wątpię że Twoja znajomość ortografii jest na takim poziomie. Podanie z miejsca odrzucam. Wymogi to wymogi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie