Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Nick podejrzanego: katonator
Serwer: dd2#1
IP podejrzanego (komenda amx_ip / status / /ip): 81.219.118.25
Link do demka: http://f1a.hltv.org.pl/srv56782/HLTV-1905042221-de_dust2.dem.zip
Podejrzane momenty: 3:38 - wybiega na B, widzial model i skanuje, ale nagle leci celownikiem za sciane na brame gdzie sa 2 modele, nie leci zaden flesh itp, wiec dziwne, ze tak robi i po chwili wyczekuje typa, ktory sobie do okna wchodzi po tym jak zabil 2 z bsa (wiecej nie widzial ani nei slyszal raczej), wiec czemu nie wychyli? 
10:27 - kolega wychyla anarchie i widzi model, ktory stoi z awp w smoke i boi sie wychylic, wlacz sobie smoke kumplu taka rada 
12:30 - chce sprawdzic zielone i widzi model za sciana na zielonych gdzies i idealnie w model sobie strzela, pewnie ktos dal 'info' XD 
13:34 - tez ciekawe, patrzy na ciemnie i nic nie widzi, ale po chwili zabija z dolnego odwraca sie na ciemnie i strzela w model mhm 
17:54 - przez 3 smoke po modelu, klarowne skany kazdy tak robi 
22:34 - polecial smoke i strzela idealnie w tempo kiedy model wychyla, smieszne 

Opis sytuacji: no beka, pewnie ma lagi na steamie i leci na nsie, mysle, ze tyle wam wystarczy pozdrawiam:-)

Zapomnialem dodac, w rozpisce pomagal @ Avo ♛ 

Edytowane przez realzjcc
Napisano

3:38 - spójrz jeszcze raz to w 1/4, zobaczysz flasha który wybucha przede mną, słychać również specyficzny dźwięk wybuchającego flasha. -b totalnie nice try

10:27 - mam smoke'i włączone na HLTV również je widzę, wychyliłem i gościu kucał przed nim żadnego smoke'a u mnie na HLTV nie ma. sekunde przed tym strzelił z AWP więc dalej nie wychylałem, wychyliłem w momencie kiedy on przeładowywał xD. -b

12:30 - słyszałem zooma, nie wiem co masz za słuchawki. -b 

13:34 - a gdzie mam patrzeć skoro słyszę, że przeciwnik w dolnym zabił gościa i słyszę, że jest gdzieś za skrzynką? Wychylam to patrze tam skąd mogą mnie zabić proste. -b

17:54 - 2 smokei, drugi był zupełnie obok, zauważ, że go nie zabiłem strzeliłem tam gdzie mniej więcej słyszałem, że strzela, skoro ja go nie widzę - on mnie też. Nawet nic nie dostał więc co Ty tutaj widzisz? -b

22:34 - ślepy strzał na farcie, wiedziałem, że tam jest, poleciał smoke wyczekałem chwilę i strzeliłem, że trafiłem to dobrze, można się przyczepić ale to czysty fart. +/- b

Akcje totalnie na siłę, szukanie igły w stogu siana żeby mnie zbanować :) Nie, nie mam lagów na steamie, nie mam steama ale mogę go kupić i grać tak samo na steamie jak chcesz, no beka nara.

Napisano

Obejrzalem demko z nudow na glosnikach: 

kontr rozpiska:

10;27 - zwykly duck na sprawdzenie i wiadc b-

12;30 - na glosnikach slysze ze tam jest typ wiec ocb ? XD b-

13;34 - radar przyjacielu b-

17;54 - zwykle skany, wiadomo ze tam biegna typy b-

22;34 - ewidetnie widac kawalek ramienia i lufe, szybka rekacja b-

Gosciu widac, ze nie gra od wczoraj. Gra na sluch, sprawdza miejscowki + calkiem ogarnia strzelanie. Zglosiles go bo jak mozna miec 80 kili przeciez.. Czit. Dla mnie clear ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie