Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć.

Prawie nigdy się nie witałem na każdym forum które odwiedziłem lecz tu postanowiłem zmienić trochę ten ciąg i napisać jakieś powitanie. 

Mam na Imię Mateusz mam 21 lat i na co dzień zajmuję się tworzeniem for pod ipb i nie tylko. Zaczynałem już się bawić jak miałem 14 lat i pierwsze forum które zrobiłem było postawione na myBB. To co przeżyłem z CS'em i forum pod tą grę to głowa mała. Od 3 lat zajmowałem stanowisko Global moderatora i opiekuna na jednej z sieci. Po dłuższej przerwy od komputera powracam do starej gry i siedzeniem na forach. W cs'a w swoim życiu przegrałem ponad 4 tysiące godzin...  Odłączając się od tego tematu kocham jeździć na rowerze ( CC , enduro , ) Staram robić się codzienne treningi i jeździć na profesjonalne zawody. Zamieszkuję w Poznaniu i mam nadzieję że dobrze mnie odbierzecie. Jeżeli ktos by chciał uzyskać jakąkolwiek pomoc to zapraszam na PW.

Spotkacie mnie na odd2 

Hejo

PS. CO ŚMIESZNE DOŁĄCZYŁEM DO WAS W Dołączył: 29.11.2016

Edytowane przez OmegaKRESKA
Napisano

No to widzimy się na serwerze. Yo

Zmiatam rozumem tych podludzi, mam w dodatku wiedzę,

Ty dodatkowo masz chromosom #21

• Sponsor
Napisano

Siema

giphy.gif

giphy (2).gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie