Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzięki za grę chłopaki nigdy nie czułem się tak dobry że granie na "czysto" dostaje bana.  nie będę wrzucał żeden  plik w rar bo inne forum każą na zippyshere.com i jest bez problemowo  ,ani trochę się wysilał na stawianie innych ssy ;)  . Są jeszcze inne serwery na których grałem i dostawałem bany ale następny serwer pokazuje że administracja nie umie odróżnić czitów od "czystej" gry. Miłej Nocki i dalej stawiania banów innym graczom bo jeszcze pewnie wiele głupich banów zrobicie .

Napisano

a taka moja subiektywna opinia bo stawiłem złe ssy bo jakaś paczka rar jest potrzebna a mnie się nie chce i już wole na innym serwerze pograć

I przynajmniej nie stawiajcie banów komu popadnie bo to troszkę żałosne;)

• Sponsor
Napisano

Pisząc te wypociny już dawno byś wstawił ssy .

• VIP
Napisano

Kolego !

Chodzi mi o wrzucenie wszystkich ssów (5) do paczki rar i potem tą paczke rar wrzucić na zippyshare

A ty wrzuciles mi jednego ssa na zippy nie moge po tym dac ci ub

Tu masz pełną instrukcję jak to zrobić 

"Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność."

sygna.jpg.e79868fcd3ae1bac67bdb11f48c518b4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie