Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zamknięte</span> Jak To Teraz Odzyskać..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałem sobie dzisiaj wbić na steam jak zawsze, ale wyskoczyło mi, że złe hasło podałem..Hasło było na 100% dobre.Chciałem zmienić haśło przez e-mail, ale okazało się, że trzeba odpowiedź na pytanie pomocnicze, a ja tej odpowiedzi zapomniałem;pMacie teraz jakieś pomysły?

Napisałem do steam-a na e-mail i czekam na odpowiedź, ale poczekam sobie pewnie troche..

Napisano

To na mejla powrotnego się nie doczekasz. A jak hasło odzyskujesz, to nie trzeba tajnego pytania. Pozdrawiam 

Śmierć Wrogom Ojczyzny 

Napisano

Musiałeś zaznaczyć gdzieś pytanie pomocnicze lub coś takiego.Ja również nie musiałem wpisywać odpowiedzi.

Napisano

Jak kupiłeś oryginalnego steam np z empiku to na pudełku masz kod. Napisz do supportu że np Ci ukradli steam i że chciałbyś odzyskać oni Cię poproszą o zrobienie zdjęcie tego pudełka wraz z kodem. :)

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Napisano

Steam kupiony za 15zł na allegro;p

Napisałem do steam ocb bo hasło samo się zmieniło bo tylko ja znałem hasło do steam :D

Teraz zostało mi tylko czekać i pewnie kupić nowego steama w tygodzniu ;p

Napisano
Wiadomość wygenerowana automatycznie<br />Temat został zamknięty przez moderatora.<br /><br />Powód: Temat został zamknięty.<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.<br />Z pozdrowieniami.<br />Administracja CSowicze.pl

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie