Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siema, co nie którzy mnie znają tutaj na sieci, wiec nie będę się zbytnio rozpisywał, kilka słów dla tych którzy nic o mnie nie wiedza. 

Mam na imię Patryk, mam 30 lat, w cs’a gram od 2000/01r, na serwerze gram nickiem eQ’ demolka=QreWskiKaT , pochodzę z województwa świętokrzyskiego, acz kolwiek mieszkam w Warszawie. Prowadzę własna działalność w UK. Często podczas mojej gry jest prowadzona również transmisja online na youtube. Sporo osób z cs zna się ze mną prywatnie, wiec raczej nie jestem zwykłym no name :) zreszta tutaj tez mam swoich znajomych. 

Edytowane przez eQdemolka
Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Hejoo. Ooo moje województwo! 

• Zasłużony
Napisano
3 godziny temu, eQdemolka napisał:

świętokrzyskiego, acz kolwiek

Nazwę województwa piszemy z wielkiej litery oraz piszemy aczkolwiek, nie "acz kolwiek".

Dla mnie jesteś pan no name, ale może się to zmieni. Zobaczymy.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Napisano

No cześć cześć =D 

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie