Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pokemon: Detektyw Pikachu

images.jpg.160585fb7ac382145e425d1a1859ce20.jpg

Pokemon: Detektyw Pikachu, czyli pierwszy film z serii Pokemon z prawdziwymi aktorami. 

Film powstały na podstawie serii Pokemon Satoshiego Tajiri oraz gry Detective Pikachu z 2016 roku w reżyserii Roba Lettermana w 2019 roku. Wyprodukowany przez wytwórnie Legendary Pictures oraz Toho. 

Pikachu w filmie Roba Lettermana przemówił głosem Ryana Reynoldsa. 

Nie mam pojęcia w jakim stopniu aktor, który stal się ucieleśnieniem Deadpoola miał wpływ na treść dialogów, ale nawet jeśli pisał mu je ktoś inny, to kampania marketingowa z jego udziałem i sposób, w jaki wypowiada kwestie są nie do podrobienia. 

Film bazujący na spin-offie serii gier Pokemon to opowieść w której pierwsze skrzypce gra stworek ukochany przez tysiące ludzi.

Trzeba oczywiście pamiętać ze to nie jest ten Pikachu z anime, który podbija od dwóch dekad świat z Ashem Ketchumem, a urocza żółta mysz w czapce detektywa to po prostu inny pokemon należący do tego samego gatunku.

"Detektyw Pikachu" to opowieść o stracie, rodzinie i drugich szansach. Niecodzienni partnerzy zagłębiają się w hipnotyzujące wręcz Ryme City, gdzie próbują rozwiązać kilka tajemnic. Na ich drodze stają kolejno honorowy policjant, typ spod ciemnej gwiazdy, młoda dziennikarka, przykuty do wózka biznesmen oraz - oczywiście - liczne pokemony.

Oglądając go z Rodzinką nie potrafiliśmy przestać się śmiać, oczywiście oprócz śmiechu były też chwile grozy i (śmiem powiedzieć) również niepokoju. 

Oglądając sam zwiastun można się uśmiać. Sami zobaczcie i oceńcie.

~Pikabuu

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Jak na pierwszą recenzję, to naprawdę wyszło Ci miodzio! :3:D 

Napisano

Dobra robota,niestety łapki dać nie mogę bo już wykorzystałem swój limit :/ 

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

• Sponsor
Napisano

Coś, bym tutaj poprawił, urozmaicił, ale jak na pierwszy raz to git i Plusior leci :)

giphy.gif

giphy (2).gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie