Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

200 sensownych postów, ====> Brak,lecz myślę,że nie jest to niezbędne by zacząć współpracę z forum.

Min. 2 miesięczny staż na forum, =====> Jest ;) .

Wiek min.18 lat, (wyjątki w skrajnych przypadkach) =====> Jest ;) 

Ortografia na poziomie min. bardzo dobrym, =====> Myślę,że mieszczę się w tym przedziale. :).

Brak aktywnych ostrzeżeń na swoim koncie, ====> Brak :).

Dobra opinia wśród administracji, ====> Tu już zostawiam to administracji.

Znajomość regulamin forum na poziomie 'bardzo dobrym', =====> Jest. ;) 

Nazwa tematu: [Moderator] NICK ====> Jest.

Imię: Miłosz

Data urodzenia: 08.02.2001 r. ( Skończone 18 wiosen ) .

Nick: EliteSpartaN.

Opisz swoją osobę: Witam,mam na imię Miłosz, Mam skończone 18 wiosen. Pochodzę z małej wioski w wojewódzctwie Podlaskim. Zazwyczaj interesuję się motoryzacją oraz programistyką. 

Co Cię skłoniło do napisania podania: Ogólnie skłoniło mnie napisanie owego podania,ponieważ jest otwarta rekrutacja oraz chęć pomocy rozwoju sieci. ;)

Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Jestem akywny tak jak tylko mogę, może na shoutboxie nie widać mnie, lecz siedzę, przeglądam działy, ciągle jestem na bieżąco z nowościami, zmianami itd. Dlatego też, bo mam chęci do pomocy i pilnować porządku. Oprócz tego chciałbym dodać,iż myślę,że nie będę wadził nikomu jak do tej pory :) .

Kontakt:

- Facebook

- Steam

- Prywatna Wiadomość

GG :) 

Edytowane przez EliteSpartaN.

Projekt bez tytułu (22).gif

• VIP
Napisano

Na nie!

-Nie spełniasz wymagań,

-Słaby staż,

-Nikt cie nie zna.

"Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność."

sygna.jpg.e79868fcd3ae1bac67bdb11f48c518b4.jpg

Gość ferstel
Napisano

Brak jakiejkolwiek aktywności ogólnej na forum, brak postów, nie rozpisałeś się w podaniu żeby Nas zachęcić do przeczytania podania. Aktualnie jestem na NIE

Napisano

Chyba na każdym forum składasz podania na moda XD ostatnio to widziałem na eleet, nie spełniasz wymagań, słaba aktywność

Na nie. 

• Zasłużony
Napisano

zdecydowanie na NIE

- zero aktywnośći na forum

- wgl Cię nie znam

- staż również zerowy

- podanie nie przekonuje

+ wiek 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie