Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Whoppa

Nick osoby na którą składasz skargę: 

Maciek.fnatiK

Powód skargi: Dziś będąc na serwerze zauważyłem że Maciek wszedł na serwer (był według tabeli na speccie) nie zdążył  wejść na serwer bo dostał 5minutowego bana na serwer, minęło może kilkanaście sekund a wbiłem z ciekawości na amxbansa sprawdzić tego bana czy jest to raz a dwa (tu jest tylko i wyłącznie czysta ciekawość czy postępuje FER ??!!!) czy ściągnął sobie tego bana i moja ciekawość mnie nie myliła bo od chwili bana na serwerze do wejścia na amxbansa minęła dosłownie chwila a bana już nie było bo pisało (odbanowany) czyli nie działa fer wobec sieci graczy ADMINISTRACJI ! 

Był już dym o osoby z UBT a mnie zżarła ciekawość proszę o wyciągnięcie jakichś konsekwencji odnośnie tej osoby to raz a dwa "AntiSS.CFG" jest zabroniony więc czemu osoba z UBT coś takiego posiada i to nie był 1 raz gdy dostał obwego 5minutowego bana jak widać na załączonym screenie niżej .

1 zdjęcie na szybko zrobione telefonem xd 

Dowody: 2139623.jpeg     2139624.jpeg

Świadkowie: na serwerze było wtedy kilku adminów ale nie wiem cyz ktoś zwrócił na to uwagę choćby @ Jessaoraz @ Królowa.1.6

• Zasłużony
Napisano

Owszem byłam wtedy na serwerze no i widziałam, że Maciek dostał bana więc w sumie nie zwróciłam uwagi na to ile czasu minęło od jego bana a widziałam, że grał już na serwerze :)

Napisano

Po rozmowie z  @ MaciekFnatiK dowiedziałam się że po prostu zapomniał usunąć  anty ss.cfg z powodu sprawdzania demek, dlatego dostała bana. Sprawa się wyjaśniła następnym razem poczeka 5 min

/Cls

banner.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie