Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie... Moją propozycją jest dodanie prefixu randze Admin serwer takiego samego jak ma właściciel serwera.

Będzie to ładnie wyglądało i z racji tego że jest więcej serwerów będzie się też fajnie prezentować i wiadomo od razu jaki admin należy do jakiego serwer, niż wchodzenie na profil admina i szukanie.

Admin DD2 

Admin DD2 #2

I tak dalej.

XvGSYBD.gif

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano (edytowane)

Jeżeli mogę się dołączyć ^^ 
Ja osobiście myślałam nad osobnymi kolorkami do każdego admina - np. DD2 #1 ma kremowy DD2 #2 ma jasny niebieski CSGO;MOD fioletowy i itp :D  Ale to chyba będzie za dużo. 

@ Paulinka. DD2 #2 akurat z tym problemu nie widze :D

ogolnie te nicki sa takie dlugie jak w moim przypadku ;/ 

Edytowane przez Mrs.Fuksiara
  • VIP
Napisano

Jestem za prefiksami. Myślę, że każdemu będzie łatwiej się odnaleźć. 

"Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność."

sygna.jpg.e79868fcd3ae1bac67bdb11f48c518b4.jpg

• VIP
Napisano

Podoba mi się, można dodać. :D

5 godzin temu, Mrs.Fuksiara napisał:

Jeżeli mogę się dołączyć ^^ 
Ja osobiście myślałam nad osobnymi kolorkami do każdego admina - np. DD2 #1 ma kremowy DD2 #2 ma jasny niebieski CSGO;MOD fioletowy i itp :D  Ale to chyba będzie za dużo. 

To akurat średni pomysł, w przypadku gdy na sieci byłoby więcej serwerów to byłby lekki problem. :D 

original (1).gif

• Sponsor
Napisano

Znajdę chwilę to zacznę to ogarniać

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie