Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Mam na imię Dawid, mam 16 lat, pochodzę z województwa Mazowieckiego, a dokładniej z Warszawy.

Od Września będę uczęszczał do szkoły średniej, a dokładnie do technikum o profilu budowlanym. Interesuje się sportem, e-sportem, grami oraz muzyką. Wolę uprawiać sport, niż go oglądać. Lubię jeździć na rowerze czasami biegać i jak jest ciepło to popływać.  Od małego zawsze interesowałem się piłką nożna w 3 klasie podstawówki zacząłem uczęszczać na trening do klubu piłkarskiego na początku jak to w każdej nowej drużynie przegrywaliśmy prawie wszystkie mecze, ale z czasem zaczęliśmy wygrywać praktycznie wszystkie mecze i tak o to przechodziło się z ligi do ligi, aż wygraliśmy ligę płocką no i tutaj moja kariera z piłką nożną się skończyła, ponieważ na koniec ligi trenerzy Wisły Płock chcieli mnie mieć w swojej drużynie, więc pomyślałem sobie czemu nie i zgodziłem się, pojechałem na jeden trening i zaraz 2 dni później okazało się, że mają turniej i pojechałem z nimi na ten turniej, ale niestety złamałem obojczyk na turnieju i na tym skończyła się moja kariera:beka:. Z gierek gram w CS 1.6, CS:GO, ale to czasami oraz metina gram też często no i grałem w lola, ale ta gra mnie wykończyła więc odinstalowałem ją:'DD. Postanowiłem przyjść na wasze forum i spróbować czegoś na nowym forum. Mam nadzieję, że poznam tutaj sporo miły oraz sympatycznych osóbek. Jak coś to na serwerze będę grał pod nickiem Mew. Pozdrawiam Cieplutko z Rodzinką. O:)

Sieć poleciła mi wasza moderatorka czyli @ Jessa:)))

Napisano

Hi

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie