Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że od kilku dni regularnie sb pogrywam to warto byłoby sie przedstawić po raz juz nwm który XD

Jestem Dawid, 24 lata, woj. Łódzkie - stary wyjadacz CS'a od kiedy obejrzałem WCG w 2007 roku aż do dziś z krótszymi czy dłuższymi przerwami (ostatnie pół roku semi pro w Zula Europe jako Pompa Team czy ProXima Gaming)

Oprócz relaksowania sie po pracy dając hedy czasem obejrze sobie jakiś horror / fantasy dla oderwania od gierek :)

To tyle, do zobaczenia na serwerach (DD2 i DD2 Classic) :D

Napisano

Siemanko :D 

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Hejka Dawid :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie