Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Wasze propozycje konkursów!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Witam.
Mam pytanko.
Jaki konkurs byście chcieli, abyśmy zrobili?

Konkurs może być związany zarówno z forum, jak i z serwerami. 
Mam parę pomysłów, ale chciałabym, abyście sami również mieli na to wpływ. 
Propozycje zostawiajcie w komentarzach. 

• 2 miesiące później...
Napisano

freestyle / karaoke / tyralnia (4fun) na ts3 :D

Sprzedam paczki CS:GO   |   Napiszę pluginy (CSGO) na zlecenie   |   Stworzę paczki (CSGO) na zlecenie.

KONTAKT ZE MNĄ:    Steam - >Kliknij<   |   GG - 67560307

Zapraszam na SURF+RPG (CSGO) - steam://connect/217.182.198.210:28005/ & 3MAPS (CSGO) - steam://connect/54.38.143.77:27015/

• Legenda Sieci
Napisano

freestyle może byćna tsie :D sam mogę coś nawinąć :japier:

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• 1 miesiąc później...
Napisano

Hmm, może zrobić top 5 np. Tabela wyników z jakiegoś serwera i jak najwięcej killi a jak najmniej dedów. Później wybrać 3 osoby i nagroda by była VIP na 3dni..

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja mam fajna propozycje odnosnie serwera BaseBulider a mianowicie jest 1 ct i jest reszta zombie 1 ct chowa sie gdzies z bronia która zabija na 1 strzała i osoba która zostanie wylosowania zgarnia jakas liczbe exp albo wszyscy gracze zostaja zamknieci w jakiejs klatce i potem wszyscy sie bija i wygrana osoba dostaje np 2500 monet i takie zabawy 

• 2 miesiące później...
  • VIP
Napisano

Mam propozycję konkursu który polegał by na turnieju w CSGO np. Użytkownicy forum tworzą własne teamy z innymi po 5 osób. Następnie (w zależności od ilości teamów) rozlosować grupy gdzie np wychodziła by jedna drużyna do dalszego szczebla np. 1/8 finału itp. 

Według mnie nagrody mogły by być tego typu: Specjalna ranga dla każdego, z zwycięskiego teamu + reputacja + vip na forum lub wybranym serwerze.

Turniej można  by było jakoś nazwać i tworzyć kolejne edycje. Oczywiście drużyny zostały by takie jakie są lecz mogły by dochodzić nowe teamy i też jakieś roszady w składach, ale chodzi mi o to żeby teamy były takie jakie były i mogły walczyć o utrzymanie tytułu mistrza.

Do tego jeden użytkowników mógłby zostać komentatorem i takie mecze nagrywać czy puszczać stream i wrzucać do jakiegoś działu na forum 

Do tego można by zrobić rangi dal teamów, w sensie, że jak są kluby to klub mógłby być jako team i np dodać rangi do tego np. Team  Csowicze (i tu np ranga typu "Zwycięscy 1 edycji "nazwa turnieju" ale to tylko propozycja poboczna.

To chyba wszystko dziękuje :D 

Hejooo :dylu:

• VIP
Napisano

Konkurs na teamspeaku!

1 Propozycja
 Konkurs miałby polegać na ułożeniu śmiesznej piosenki np. o naszym forum i o użytkownikach tego forum. Piosenka musiała by być bez wulgaryzmów i bez obrażających tekstów, lecz taka żeby potrafiła rozśmieszyć wszystkich, a w szczególności jury. Musiała by być wystarczająco długa.

2 Propozycja

Konkurs polegał by na tym, że uczestnicy muszą ułożyć taki w miarę długi, śmieszny a zarazem prawdziwy wiersz na temat forum ( chodzi o csowicze.pl oczywiście :D) i użytkowników tego forum, a zarazem w jakiś fajny sposób go opowiedzieć. Oceniać będzie wybrane przez np. administrację, jury a nagrody to oczywiście sprawa administracji.

Oczywiście są to tylko propozycje, liczę na uwagi bądź pomysły w jaki sposób można by było ulepszyć konkurs itp. :) 

Chciałbym żeby oprócz karaoke na serwerze teamspeak było więcej super konkursów w których można się pośmiać i pobawić :D 

Hejooo :dylu:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Już niedługo Wielkanoc i z tym otwiera się furtka dotycząca konkursów...

1. malowanie jajka tak aby temat był związany z forum bądź cs 
  2. rymowanka również związana z użytkownikami forum aczkolwiek żeby zawierała świąteczny wątek

Wiem, że do Świąt Wielkanocnych jeszcze daleko ale można już coś pomyśleć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie