Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za granicą, mam żonę ( @ Sysia ;*) i malutkiego Rumcajsika <3 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Napisano
9 minut temu, RumcajsJumper napisał:

Za granicą, mam żonę ( @ Sysia ;*) i malutkiego Rumcajsika <3 

a może malutką Sysię?

Nie wiem gdzie siebie widzę, tak daleko nie wybiegam do przodu.

Napisano

Nie mam pojęcia nie myślę o tym :D 

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Napisano

Widziałbym  się na stanowisku jakiegoś kierownika, który posiada prawdziwą kobietę, gromadkę dzieci i fajnego psa. A wszystko co w cudownym domku na obrzeżasz miasta.
A tak całkiem na poważnie to nie mam zielonego pojęcia. Jutro może okazać się że będę po drugiej stronie lub zostanę tym jednym na milion.

Napisano

Widzę to tak że mieszkam ze swoją żoną w pięknym domku na obrzeżach miasta, mamy kilkoro dzieci. Wszystko pięknie się układa i przede wszystkim mam wolny czas który spędzam ze swoją rodziną ;)

76561198078975513.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie