Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

Hej forumowicze mam na imię Kuba mam 24 lata mieszkam obecnie w horyncu zdroju jestem masażysta/fizjoterapeuta ( ͡°  ͜ʖ ͡°) ogólnie jestem z Rzeszowa (województwo podkarpackie).W horyncu zdroju pracuje na czas określony wiec narazie trzyma mnie umowa z pracodawca.Na forum jestem od 2016 roku grałem tu wczesniej na zombie modzie i troche na DD2 juz niebawem ze znajomym wpadniemy z serwerem Zombie Star Wars może ktoś lubi z was star warsy to serdecznie zapraszam.Wracam też tu,aby poznac nowe ciekawe osoby z którymi mógłbym pogadać o wszystkim i o niczym. Ogólnie przygodę  z csem zacząłem 14 lat temu kiedy dostałem pierwszy komputer  Natomiast pomysł na nick wyszedł z nikąd i po dzień dzisiejszy mi sluzy. W wolnym czasie lubie pisać/edytować pluginy posiadam wiele paczek na komputerze w głównie DD2 i ZP,kiedyś posiadałem własną siec,ale brak czasu i pomocy wykluczył mnie z dalszego prowadzenia,poza grami lubię uprawiac wszelkiego rodzaju sporty min jeździć na rowerze,rolkach a w okresie zimowym na łyżwach i nartach oprócz tego lubie grac w pilke i siatkówkę kiedys lubialem biegac ale kontuzja stawu skokowego to przerwała   Co jeszcze moge o sobie powiedzic.Jestem usmiechnietym zdystansowanym czlowiekiem dusza towarzystwa i osoba na której można polegac.Od czasu do czasu nawet sypne cos grosza @ RumcajsJumper coś wiesz o tym :D Mam nadzieje,że mnie dobrze przyjmiecie i będziemy się dogadać  Najczęściej będzie można mnie spotkać na Tsie Do zobaczenia również na serwerach  btw @ Queen of Hell we no wbijaj częściej xD

Pozdrawiam Lewy 

AppropriateGregariousIndianringneckparak FocusedGrandioseDaddylonglegs-size_restr

028d3837c9bcd49dfb89d04bec291f06.gif

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Hejka! 
Super, że przyłączycie się do nas z serwerem, powodzenia kochani! <3 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie