Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siemanko, jak widać jest sporo fajnych reakcji, ale może warto dodać nową reakcję łapkę w dół (?). Dobrze by było jakby ta (?) odejmowała "fragi". Rekacja wydaje mi się przydatna, a nawet takie małe zmiany mogą być na +

Piszcie co o tym myślicie! ;)

Specjalne dawanie tej reakcji byłoby w jakiś sposób karalne, ale ja daję tylko pomysł reszta zależy od was wszystkich. :P

Po przemyśleniach uważam, że macie rację i wnoszę propozycję o dodanie samej reakcji (?)! ;)

Edytowane przez Pablito
Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Dla mnie to bez sensu żeby odbierała reputacje. Bo ktos komus specjalnie moze dawac 10 dziennie. Ale ogólnie fajna emotka. 

• Zasłużony
Napisano

nie po to zbiera się reputacje, żeby później ja poprzez łapke w dół zabierało, jak dla mnie bez sensu :P

Napisano

Jak dla mnie na nie, po złości sobie będą odejmować nawzajem ? Sama emotka ok ale bez odejmowania repki

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

• Legenda Sieci
Napisano

Sama emotka tak, ale bez - reputacji bo będzie straszne zamieszanie potem, skarg będzie, że sobie specjalnie odejmują itp. 

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• Zasłużony
Napisano

Mam z tym doświadczenia i wiem, że zazdrośnicy, bezmózgi oraz zawistni ludzie będą jej nadużywać.  Nie chcę jej.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość ferstel
Napisano

odrzucona.png

Nie widzę potrzeby dodawania kolejnej, zbędnej reakcji. Wystarczą te co są a zamiast łapki w dół masz "smutne.."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie