Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: xxSlayeRxx

Nick oskarżonego: King

IP/SID oskarżonego: ???

Data i godzina zdarzenia: teraz

Dowody: demko (jeszcze nie skonczona mapa

Opis sytuacji:
Byl gosciu 1 vs 6 king go zbanowal za cele (chociaz w regulaminie jest, ze 1v4 nie musi) napisalem na @u do niego, ze samobojstwo nie jest celami i czasami lepiej jest zachowac bron (to mnie kicknal) za niby spam, potem mu napisalem, ze nie ma nic o tym w regulaminie i go zglosze i tak to dostalem bana

Napisano

po 1 nie byl sam a bylo ich 2 bodajże i to po raz kolejny nie wykonywal celow po drugie pisaled na u@ dwa albo 3 razy a wyjasniilem mowiac ze u@ słozy od zglaszania co sie dzieje na serwerze a w razie problemow zapraszam na forum to ty dalej swoje, jest was 30 ja sam nie mam czasu zajmowac sie jeszcze w miedzy czasie twoimi przemysleniami na temat tego jak ma wygladac granie na serwerze.

Napisano (edytowane)

moze i tak, ale zrobiles to jak zostal ostatni, dwo powiedz mi gdzie jest napisane, ze @u jest tylko i wylacznie na zglaszanie czeaterow? od zawsze byla to wiadomosc do admina, a jako, ze nie wiedzialem kto jest adminem pisalem na @u, mozliwe, ze cos pisales, nie wiem gralem, tak samo mogles zrobic to ty nie musiales mnie kickowac

--- edit

to moze inaczej... zaczytuj mi pkt regulaminu, ktory zlamalem, skoro mowisz, ze slusznie postapiles

Edytowane przez xxSlayeRxx
Napisano (edytowane)

Link do amx bana poproszę , dokładna data i godzina , rozpatrzymy demko i podejmiemy decyzje.

Pozdrawiam.

Czas 12h .

Edytowane przez True
Napisano

Proszę cie 5 min ?.

Oglądałem demko , przyznam racje @ KinGu , nie masz racji w tym temacie , zapewne się plułeś do admina i za to dostałeś bana,

Jeżeli administrator podejmuje pewne kroki wobec gracza, nikt inny niech tego nie komentuje, bo po co ?,

kolegę chce chronić? kolega nadużywał u@ wiec dostał bana . Ty skargę  składasz a nawet nie masz wglądu co się dzieje i jak postępuje kolega i co wypisuje na u@ !.

Zastanów się na drugi raz co robisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie