Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam 
Nick: !AMG!
Data Urodzenia: 02.04.2003
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/%21AMG%21/54.38.143.77:27015/ (zmieniam nicki a tak na serwerze mam może ze 100h)
Dlaczego ty masz pełnić funkcję administratora na serwerze?:Mialem juz admina na serwerze ale z powodu "banowania graczy za nic i kickowania"
Stracilem go co bylo nieprawdą. W sumie gdy jest jakis cheater, nie ma zadnego adma i jest problem, trzeba pisac do adminów żeby go zbanowali 
lub do Nikity (właściciela) 
Kilka zdań o sobie: Mam na imie Bartosz, pochodze z okolic Radomia, 1 Września niestety szkoła (zawód technik elektronik), na co dzien 
interesuje sie ogólnie sportem 
Znajomość sourcemod [1/5]: 4/5

Pozdrawiam

Napisano
3 godziny temu, AMG napisał:

Witam 
Nick: !AMG!
Data Urodzenia: 02.04.2003
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/%21AMG%21/54.38.143.77:27015/ (zmieniam nicki a tak na serwerze mam może ze 100h)
Dlaczego ty masz pełnić funkcję administratora na serwerze?:Mialem juz admina na serwerze ale z powodu "banowania graczy za nic i kickowania"
Stracilem go co bylo nieprawdą. W sumie gdy jest jakis cheater, nie ma zadnego adma i jest problem, trzeba pisac do adminów żeby go zbanowali 
lub do Nikity (właściciela) 
Kilka zdań o sobie: Mam na imie Bartosz, pochodze z okolic Radomia, 1 Września niestety szkoła (zawód technik elektronik), na co dzien 
interesuje sie ogólnie sportem 
Znajomość sourcemod [1/5]: 4/5

Pozdrawiam

Ja jestem, Nealz Seba itp. Dużo jest adminów.. 

A Twoich niektórych skargach na u@ i chacie, to dla Ciebie każdy coś ma XDDD Nie wiem, czy moje zdanie będzie na TAK amg.. skoro raz już banowałeś bezpodstawnie i straciłeś uprawnienia.. 

• 2 tygodnie później...
Napisano

odrzucone.png

Sprzedam paczki CS:GO   |   Napiszę pluginy (CSGO) na zlecenie   |   Stworzę paczki (CSGO) na zlecenie.

KONTAKT ZE MNĄ:    Steam - >Kliknij<   |   GG - 67560307

Zapraszam na SURF+RPG (CSGO) - steam://connect/217.182.198.210:28005/ & 3MAPS (CSGO) - steam://connect/54.38.143.77:27015/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie