Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czemu, dostałem bana na Aim Bota  pomimo słąbych stat a nawet wgl teraz nie udezyłem komus bani. Ten admin jest jakiś dziwny bo nawet za ping mnie wyrzucał wczesniej a mialem moze z 40 pingu. 
Poza tym gram juz tyle na tych serwerach ze wiekszosc osob mnie zna.. i wiele razy wstawiałem ssy 

Napisano
Przed chwilą, Hunted napisał:

Czemu, dostałem bana na Aim Bota  pomimo słąbych stat a nawet wgl teraz nie udezyłem komus bani. Ten admin jest jakiś dziwny bo nawet za ping mnie wyrzucał wczesniej a mialem moze z 40 pingu. 
Poza tym gram juz tyle na tych serwerach ze wiekszosc osob mnie zna.. i wiele razy wstawiałem ssy 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Hunted 
[AMXBans] Powod : ' aimbot ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.csowicze.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1192993352 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 
Kicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj

Napisano

To ładnie jakiś Maciek daje mi bana na zawsze za aima którego nie mam co gość ma admina haha ciekawe ile ma lat może się tu przedstawi, zapraszam Maćka z Klanu admina, 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie