Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Gram na serwerze zm StarWars i dostałem bana za reklamy aczkolwiek ja nawet nie wiedziałem , ze pod jakimś klawiszem mam bind na reklamy ip i do tej pory nie wiedziałem jak to usunąć , jednakże poradziłem sobie  z tym i czy mógłbym prosić o odbanowanie? Nie jestem pewien czy to odpowiedni dział a jezeli nie to prosze administracje o przeniesienie.

Napisano

Parę dni ? Dobry jesteś ale to bez znaczenia bo od razu po 1 reklamie powinieneś dostać bana, daliśmy ci szansę zmarnowałeś ją 

Kogoś na aimie też mamy odbanowac bo powie nam że już nie będzie ?

NIE, TAK TO NIE DZIAŁA !

Napisano

Co ma aim? CO Ty porownujesz człowieku? Ja robiłem to nieświadomie i nie miałęm nigdy hacków. Jezeli nikt nie ma zamiaru mnie odbanowac to trudno , ale to jest nie sprawiedliwe. Nara

Napisano

Spamiles kilka dni , dostawałeś upomnienia a ty mi mówisz że robiłeś to nieświadomie typie weź przestań się ośmieszać 

Napisano

tematzamkniety.png

@ Ozimek25Nieumiejętność odbindowania, nie zwalnia Cię z przestrzegania regulaminu w którym surowo się zakazuje reklamowania innych serwerów/for o tematyce Counter Strike. My nie możemy być pobłażni w tym momencie, bo ty nie wiedziałeś co robiłeś i dopiero po paru dniach udało Ci się naprawić.

@ Forza ZM Star WarsTutaj ma rację, ponieważ za spam reklamami powinieneś dostać od razu bana... A jak widzisz, byli oni dla Ciebie aż tak mili że dali Ci szansę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie